RADOX

Back to Success Stories

Epicor auttaa romanialaista lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointituotteiden jälleenmyyjää vähentämään stressiä ja lisäämään joustavuutta

Vuonna 2002 perustettu RADOX srl on Romanian johtava lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointituotteiden jälleenmyyjä. Yritys tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan tuotteita ja palveluja, mukaan lukien tuotannon, suunnittelun, asennuspalvelun ja teknisen konsultoinnin. Se on Romanian suurin kylpyhuonelämmittimien valmistaja.

Nykyään RADOXilla on vastassaan ankara kilpailu. Markkinat ovat tulvillaan halpoja, usein huonolaatuisia tuotteita, mikä lisää RADOXin painetta varmistaa olevansa askeleen edellä muita. Kysyimme RADOX srl:n talousasiantuntijalta Jecan Alinilta, miksi he päättivät päivittää Epicor iScala ERP -ratkaisunsa ja mitä hyötyä siitä on heille ollut.


Continue reading

Tietoja yrityksestä
 • Sijainti: Romania
 • Teollisuusala: Jakelu-Lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi
 • Internet-sivusto: www.radox.ro

Haasteet
 • Ankara kilpailu
 • Vanhentunut tekniikka
 • Toiminnan pullonkaulat

Ratkaisu
 • Epicor iScala ERP

Hyödyt
 • Raportointiin kuluvan ajan merkittävä lyheneminen
 • Stressin väheneminen
 • Pullonkaulojen poistuminen
 • Joustavuuden ja asiakaspalvelun paraneminen

Follow Us

Kysymys: Mitkä olivat RADOXin pääasialliset syyt päivittää iScala 3:een?

Vastaus: Palvelimemme oli vanhentunut, ja meidän oli kasvatettava tietokantamme kokoa. Lisäksi palvelimen muisti oli käynyt riittämättömäksi, mistä seurasi pullonkauloja kaikkialla toiminnoissa.

Kysymys: Miten suorituskyky, käytettävyys ja luotettavuus ovat parantuneet iScala 3:een päivittämisen jälkeen?

Vastaus: Raporttien ajoaika on lyhentynyt merkittävästi. Olemme onnistuneet lyhentämään ajoaikaa kolmesta minuutista yhteen minuuttiin talonsisäisten raporttien, kuten asiakasanalyysiraporttien, osalta.

Kysymys: Mitä välittömiä hyötyjä saavutitte päivitettyänne ohjelmistonne iScala 3:een?

Vastaus: Päivittäminen iScalan uusimpaan versioon on vähentänyt tiimimme kokemaa stressiä, koska nyt voimme entistä helpommin luoda ja ajaa monimutkaisia raportteja, joihin kului ennen hyvin paljon aikaa ja resursseja. Päivittäminen on myös tarkoittanut sitä, että olemme pystyneet poistamaan erilaisia prosessien pullonkauloja, mikä auttaa sujuvoittamaan toimintojamme.

Kysymys: Mitä liiketoimintaetuja odotatte nyt saavanne päivitettyänne ohjelmiston iScala 3:een?

Vastaus: Hyödyt tulevat lähinnä siitä, että pystymme parantamaan asiakassuhteitamme. Se tarkoittaa, että pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin, sillä toimitusajat ovat lyhentyneet, raporttien ja analyysien laatiminen nopeutunut sekä uusien moduulien ja työskentelytapojen käyttöönotto helpottunut.

Kysymys: Mitä neuvoja antaisitte niille, jotka harkitsevat päivittämistä iScala 3:een?

Vastaus: Päivitys sinänsä ei ole erityisen haastava, jos teillä on yrityksessänne IT-osasto (meillä on ulkoinen tiimi). Mutta jos sellaista ei ole, teidän on otettava yhteyttä Epicoriin!

Kannattaa myös tiedostaa kunkin moduulin pyyhkäisytoiminto. Käytännön esimerkki tästä oli virhe, joka ilmeni sen jälkeen, kun olimme päivittäneet palvelimen ja asentaneet Microsoft® Windows® 7:n. Kun lasku oli tulostettu näyttöön iScalassa, hiiri jumiutui niin, että pystyimme työskentelemään vain käyttämällä näppäimistöä. Syynä oli Windowsin järjestelmätiedosto, joka aktivoitui, kun tietyt sovellukset avattiin.

About Epicor

Epicor Software Corporation drives business growth. We provide flexible, industry-specific software that is designed around the needs of our manufacturing, distribution, retail, and service industry customers. More than 40 years of experience with our customers' unique business processes and operational requirements is built into every solution-in the cloud, hosted, or on premises. With a deep understanding of your industry, Epicor solutions spur growth while managing complexity. The result is powerful solutions that free your resources so you can grow your business. For more information, connect with Epicor or visit www.epicor.com.

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert