Frigotehnica

Back to Success Stories

Epicor auttaa suurimpia romanialaisia valmistusalan yrityksiä tehostamaan toimintaansa asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa

Kun S.C. Frigotehnica S.R.L. perustettiin vuonna 1949, se oli ainoa teollisuuden käyttämiä jäähdytyslaitteistoja valmistava ja asentava yritys Romaniassa. Nykyään yritys on maan markkinajohtaja kaupan ja teollisuuden käyttämien jäähdytyslaitteistojen suunnittelussa, toteutuksessa ja asennuksessa.

Kysyimme Frigotehnican pääkirjanpitäjältä Cristina Neagulta ja toimitusjohtajalta Roxana Bodolta, miksi he päättivät päivittää Epicor iScala ERP -ratkaisunsa ja mitä hyötyä siitä on heidän yritykselleen ollut.


Continue reading

Tietoja yrityksestä
 • Sijainti: Romania
 • Toimiala: Valmistava teollisuus - teollisuuden käyttämät jäähdytyslaitteistot
 • Internet-sivu: www.frigotehnica.ro

Haasteet ja mahdollisuudet
 • Vanhentunut tekniikka
 • Aikaa vievä raportointi
 • Manuaaliset prosessit

Ratkaisu
 • Epicor iScala 3.0

Hyödyt
 • Ajansäästö kaksi tuntia päivässä raportoinnin osalta
 • Huomattavasti yksinkertaisempi laskutusprosessi
 • Mahdollisuus hyödyntää enemmän liiketoimintaan liittyvää tietoa nopeammin
 • Asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa tapahtuvan toiminnan tehostuminen
 • Liiketoiminnan parempi joustavuus kauttaaltaan

Follow Us

Kysymys: Mitkä olivat pääasialliset syyt siihen, että Frigotehnica päivitti ohjelmistonsa iScala 3:een?

Vastaus: Käytössämme oli vanha versio iScalasta, eikä se ollut enää yhteensopiva nykyisen järjestelmämme kanssa. Oli hyödyllisempää päivittää ja investoida iScala 3.0:aan kuin hankkia uusi ERP-järjestelmä.

Kysymys: Miten suorituskyky, käytettävyys ja luotettavuus ovat parantuneet iScala 3:een päivittämisen jälkeen?

Vastaus: Uudet hallintaraportit ovat auttaneet meitä parantamaan yrityksen suorituskykyä. Voimme nyt hyödyntää raportteja konsernin kaikissa yrityksissä, ja olemme säästäneet päivittäin kaksi tuntia raporttien laatimisessa.

Kysymys: Mitkä olivat välittömät hyödyt iScala 3:een päivittämisen jälkeen?

Vastaus: Suuri iScala 3.0:n tuoma etu meille on laskutusprosessi. Virheiden korjaaminen on nyt aiempaa helpompaa ja prosessi aiempaa nopeampi. Pidämme myös automaattisesta turvaominaisuudesta, sillä vanhassa versiossa se ei ollut mahdollinen.

Kysymys: Mitä liiketoimintahyötyjä odotatte nyt saavuttavanne iScala 3:een päivittämisen myötä?

Vastaus: Olemme saaneet päivittämisestä taloudellista hyötyä, koska käytössämme on nyt aiempaa enemmän liiketoimintaan liittyvää tietoa aiempaa nopeammin. Näin ollen pystymme vastaamaan asiakkaiden ja tavarantoimittajien tarpeisiin aiempaa paremmin.

Kysymys: Mitä neuvoja antaisitte niille, jotka miettivät päivittämistä iScala 3:een?

Vastaus: Jos harkitset päivittämistä iScala 3.0:aan, neuvoisimme sinua varmistamaan, että ymmärrät uudet ominaisuudet, määrität vaatimukset tarkasti ja analysoit yrityksesi prosessit perusteellisesti ennen projektin aloittamista.

About Epicor

Epicor Software Corporation drives business growth. We provide flexible, industry-specific software that is designed around the needs of our manufacturing, distribution, retail, and service industry customers. More than 45 years of experience with our customers' unique business processes and operational requirements is built into every solution-in the cloud, hosted, or on premises. With a deep understanding of your industry, Epicor solutions spur growth while managing complexity. The result is powerful solutions that free your resources so you can grow your business. For more information, connect with Epicor or visit www.epicor.com.

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert