• Epicor lanseeraa tehostetun signature-menetelmänsä ja laajentaa entisestään johtavaa palveluvalikoimaansa

  Epicor tarjoaa joustavan ja skaalautuvan viiden vaiheen mallin.

  ​ VANTAA, 11.2.2014

  Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation lanseeraa tehostetun signature-menetelmän ja laajentaa palveluvalikoimaansa. Yritys haluaa tarjota toistettavia, nopeampia ja kustannustehokkaampia ERP-käyttöönoton tuloksia sen kasvavalle maailmanlaajuiselle asiakaskunnalle.

  Aberdeen Groupin mukaan jopa kaikkein sopivin ERP-ratkaisu voi epäonnistua, jos yritys ei hallinnoi sen käyttöönottoa tehokkaasti. Aberdeen raportoi, että yli puolet (67 prosenttia) Best-in-Class -yrityksistä hyödyntää vaiheittaista käyttöönottoa, jossa muutoksia projektisuunnitelmaan tehdään koko prosessin ajan. Samaan aikaan vankan pohjatyön luonti on olennaista projektin onnistumisen kannalta. Ennen kuin ERP-hanke voi alkaa, on yrityksen määriteltävä, millä tavalla sen halutaan toimivan. Prosessit täytyy miettiä etukäteen ja ne täytyy sisällyttää ERP-projektisuunnitelmaan. Lisäksi yritysten täytyy tunnistaa uuden ERP-ratkaisun ja muiden teknologioiden välinen ero. Tämän ovat Best-in-Class -yritykset tehneet 49 prosenttia varmemmin kuin muut.1

  Epicorin signature-menetelmä tarjoaa joustavat puitteet valmistella, suunnitella, vahvistaa sekä ottaa käyttöön Epicor ERP-ratkaisu, kaikkialla maailmassa. Uusi viiden vaiheen malli skaalautuu hankkeen kokoon ja monimutkaisuuteen. Jokainen vaihe sisältää joukon segmenttejä, jotka ovat täynnä työkaluja, tekniikoita ja osia, joista kaikki rakentuvat toistensa päälle tarjoten parempaa projektin hallintaa, yhteiskäyttöönottoa ja jatkuvaa kehittämistä. Menetelmään sisältyy sisäänrakennettuja sign-off - prosesseja, jotka takaavat että jokainen osapuoli on tyytyväinen ennen siirtymistä seuraaviin virstanpylväisiin. Se sisältää myös toimialakohtaisia liiketoimintaprosessien malleja ja työkaluja, mikä omalta osaltaan nopeuttaa hankkeiden toteutusta ja vähentää räätälöinnin tarvetta.

  – Toimiva menetelmä, joka perustuu kunkin alan parhaille käytännöille on tärkeä tekijä onnistuneessa ERP-käyttöönotossa. Parannukset, joita olemme tehneet menetelmäämme ovat antaneet meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme johdonmukaisia ja toistettavissa olevia käyttöönoton tuloksia. Olemme myös nopeuttaneet käyttöönottoa hyödyntämällä toimialakohtaisia liiketoimintaprosessimalleja. Uusi menetelmämme auttaa asiakkaitamme saamaan ERP-ratkaisusta irti nopeamman pääomaan sijoitetun hyödyn. Samaan aikaan kokenut maailmanlaajuinen konsultointipalveluporukkamme jatkaa alan parhaiden käytäntöjen kehittämistä, jotta asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin vastataan tehokkaasti, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

  Globaali Epicor ERP -palvelutiimi ja kumppaniverkosto koostuu yli 800 Epicor-konsultista ja 400 Certified partner -kumppanista, joilla on pitkä kokemus alalta. He kaikki käyttävät samaa menetelmää, joka tukee Epicorin asiakkaita heidän ohjelmistokäyttöönotoissaan. Epicor on perustanut projektien hallintatoimiston, laajentanut liiketoiminnan konsultointipalvelujaan ja ottanut käyttöön asiantuntijapalvelujen osaamiskeskuksia. Näiden keskusten kautta yritys tukee monimutkaisia projekteja ja sitä kautta laajentaa maailmanlaajuisten hankkeiden projektijohtajien roolia ohjaamaan kaikkia onnistuneen käyttöönoton osia.

  Toinen uusi palvelu, josta Epicorin asiakkaat hyötyvät on Epicorin liiketoimintaprosessin arviointityökalu, joka on yhdistelmä koulutusta, havainnoimista sekä suosituksia, jotka perustuvat tutkittuihin, alan parhaisiin käytäntöihin. Epicorin liiketoimintaprosessin arviointi on nyt vakiintunut osa käyttöönottoja ja se on projektien suunnittelussa kriittinen palanen, joka tukee asiakkaita heidän yritystensä prosessien parantamisessa ja muutosjohtamisessa.

  Epicorin konsulttitiimi on mahdollistanut onnistuneen käyttöönoton tuhansille asiakkaille maailmanlaajuisesti. Muovinvalmistaja Excel Plastics on esimerkki yrityksestä, joka hyötyy sovituissa aikaraameissa toimivasta, budjetissa pysyvästä projektista, joka on räätälöity nostamaan sen liiketoiminta uudelle tasolle.

  – Epicorin konsulteilla oli suuri rooli käyttöönotossa. Ilman heidän projektinhallinnan ohjaustaan ja asiantuntemustaan emme olisi voineet lähteä näin nopeasti liikkeelle onnistuneen implementoinnin jälkeen. Ensimmäiset kolme kuukautta ovat olleet positiivinen kokemus ja kiitos siitä kuuluu Epicorin konsulteille, sanoo Excel Plasticsin käyttöönotosta vastannut johtaja Perry Holm.

  (1) Aberdeen Group, “Managing ERP Implementation Projects to Deliver Increased ROI,” Nick Castellina, 2013.

  Epicor lyhyesti

  Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
  www.epicor.com

  Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor, @EpicorUK, @EpicorEMEA, @EpicorAU, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST ja Facebookissa. Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

  Lisätietoja antaa:
   
  Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö 
  p. 020 7410 875 
  rsaarinen@epicor.com • Kysy Epicorin asiantuntijalta