• Teknologiakumppani: Microsoft

  Epicor® ottaa ylpeänä vastaan vuoden 2009 Microsoft Global ISV Line of Business Partner of the Year ‑palkinnon. Palkinto myönnetään Microsoftin arvokkaimmalle globaalille ISV-kumppanille, joka osoittaa sovellusjohtajuutta ja toimittaa Microsoft-pohjaisia ratkaisuja alan asiakkaille eri puolilla maailmaa. Epicor on hyödyntänyt aktiivisesti Microsoftin uusinta teknologiaa, mikä onkin avainasemassa toimitettaessa uuden sukupolven palvelupohjaisia ratkaisuja. Lue lisää…

  Lisäksi Epicor on nimetty vuoden 2009 Microsoft Global ISV Industry Partner of the Year ‑palkintofinalistiksi. Se on tunnustus globaalille ISV-kumppanille, joka on osoittanut johtajuutta Microsoft-pohjaisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka vastaavat tietyn alan liiketoimintatarpeisiin. Epicor saa tunnustusta sovellusjohtajuudestaan jälleenmyyntialalla. Lue lisää…

  Epicorilla on pitkäaikainen kumppanuussuhde Microsoftin kanssa. Epicor otti Microsoftin teknologiat käyttöön jo aikaisessa vaiheessa ja on jatkanut liiketoimintasovellusten rakentamista Microsoft-ratkaisuja käyttäen yli 20 vuoden ajan. Epicor on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen alan johtavat ohjelmistoratkaisut, ja kykyämme olla sanamme mittaisia vahvistaa kumppanuutemme Microsoftin kanssa.

  Epicorin omistautuminen uusien teknologien arviointiin, ymmärtämiseen ja käyttöön, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme mitattavissa olevia liiketoimintaetuja, ei ole ainoastaan tehnyt Epicorista teknologiainnovaattoria vaan myös Microsoft haluaa Epicorin muokkaavan teknologioidensa suuntaa. Epicor osallistuu jatkuvasti Microsoftin Technology Adoption Program (TAP) -ohjelmiin, joihin vain muutamat yhteistyökumppanit pääsevät. Näiden ohjelmien kautta Epicor pääsee varhain käyttämään uutta teknologiaa ja työkaluja, jotka ovat tärkeitä kokonaisvaltaisessa tuotekehityksessä, esimerkiksi betaversioita kehitys- ja testitarkoituksiin, sekä saa tärkeää teknistä tietoa.

  Microsoft on tunnustanut Epicorin johtavan aseman ja innovatiivisuuden ohjelmistokehittäjänä ja nimennyt Epicorin ”Vuoden ERP-ratkaisuksi” vuonna 2001 ja ”Vuoden .NET-sovellukseksi” Länsi-Euroopassa vuonna 2003. Epicor oli myös Vuoden ohjelmistomyyjien finalistien joukossa vuosina 2004 ja 2007.


 • "Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

  Kevin Johnson
  President of Platforms & Services Division at Microsoft

  Watch the video