• Autoteollisuus

 • Asiakkaiden palveleminen tehokkaasti ja heidän kasvaviin vaatimuksiinsa sopeutuminen vaatii joustavaa IT-infrastruktuuria. Tarjottuaan ratkaisuja 9 000 keskisuurelle valmistajalle yli 20 vuoden ajan Epicor® tietää, että autoteollisuudessa tarvitaan ohjelmistoa, joka on helppo asentaa, helppo käyttää ja helppo integroida muihin järjestelmiin. Vastaus tähän on ohjelmistoratkaisu, joka on rakennettu käyttämällä palvelulähtöistä arkkitehtuuria (SOA) yhdessä Microsoft® .NET -käyttöliittymän kanssa.

  Epicor for Automotive on globaalin yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka on tarkoitettu autoteollisuuden tuotteita ja palveluja tuottaville organisaatioille. Ratkaisu on perinteistä ERP-järjestelmää kehittyneempi ja tarjoaa taloushallinnon, tuotteiden hallinnan, asiakkuudenhallinnan (CRM), toimitusketjun hallinnan (SCM) ja paljon muuta. SOA mahdollistaa kaikkien ominaisuuksien käytön turvallisina Web services -ratkaisuina ja helpon integroitavuuden Microsoft Office -sovelluksiin sekä maailmanlaajuiseen toimitusketjuun. Integroinnissa käytetyt työkalut ovat Epicorin Productivity Pyramid -järjestelmän osia.

  Ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin

  • Tuki kysynnänhallinnan ja ostosopimusten käytön kautta kumulatiivisten lukujen seuraamiseksi
  • EDI-työnkulut ja sähköiset raporttiformaatit julkaisuja ja ASN-tietoja varten asiakkaille ja asiakkailta yritykselle
  • Paremmat toimitusajat ja jätteiden väheneminen lean-ajattelun myötä
  • AIAG:n mukaisten tuotteiden tuki, vahva tuotteiden elinkaaren hallinta (PLM) tuotteiden tietojen ja dokumenttien hallintaa varten sekä tehokas laadunhallinta PPM:n, APQP:n, PPAP:n ja TS 16949:n käsittelyyn.
  • Poikkeukselliset projektinhallintaominaisuudet
  • Täydellinen näkyvyys kattavalla end-to-end-ratkaisulla, joka sisältää sisäänrakennetut käyttöliittymät

  Epicor for Automotive on tehokas ohjelmistoratkaisu, joka tarjoaa palkituilla integroiduilla sovelluksillaan juuri sellaista joustavuutta ja skaalattavuutta, joilla voidaan tukea yrityksen kasvua.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »