• info.finland@epicor.com ǀ Ota yhteyttä Epicoriin: +358 (0) 207 4108 50
 • Talousjohtajilla vaikeuksia päästä käsiksi täsmälliseen tietoon oikeassa ajassa

  Digitaalisia häiriöitä, sääntöjen noudattamista ja niiden monimutkaisuutta – nämä ovat vain muutamia niistä monista haasteista, joita talousjohtajat nykyään kohtaavat. Nopea pääsy oikeaan tietoon on elintärkeää, jotta voidaan tehdä strategisia suunnitelmia ja kohdentaa resurssit oikein.

  Talousjohtajat kamppailevat päästäkseen käsiksi oikeaan tietoon oikeassa ajassa; lähes joka toinen sanoo, että he luottavat mieluummin vaistoonsa tehdessään tärkeitä päätöksiä. Tämä voi aiheuttaa virheitä ja heikentää liiketoiminnan suorituskykyä, kannattavuutta ja talousjohtajan mainetta.

  Uusi globaali tutkimuksemme paljastaa tämän oikean tiedonpuutteen uhan talousjohtajien keskuudessa.

  Tutustu e-kirjaamme, joka esittelee keskeiset tutkimustulokset sekä tarkempia tietoja niiden taustoista.

  Instinct Meets Insight eBook

  e-kirja: Vaisto vastaan tieto

 • Rekisteröidy tästä, niin pääset lataamaan
   

 • Tietoja Epicorista

  Epicor Software Corporation edistää liiketoiminnan kasvua. Tarjoamme joustavia, toimialakohtaisia ohjelmistoratkaisuja teollisen valmistuksen, jakelun, vähittäiskaupan ja palvelujen alojen asiakkaille. Jokaiseen ratkaisuun sisältyy yli 40 vuoden kokemus asiakkaidemme ainutlaatuisista liiketoimintaprosesseista ja toimintavaatimuksista―pilvipalveluina, isännöityinä tai yrityksen tiloihin toimitettuna. Koska Epicorilla on syvällinen ymmärrys toimialasta, sen ratkaisut vauhdittavat kasvua halliten samalla monimutkaisen kokonaisuuden. Tuloksena on tehokkaita ratkaisuja, jotka vapauttavat yrityksesi voimavaroja liiketoiminnan kasvattamiseen.

  Kysy asiantuntijalta »