• Parantakaa asiakaspalveluanne ja toimitusketjunne tehokkuutta tukkukauppiaille luodulla ratkaisulla.

  Ohjelmistoratkaisut tukuille

  Epicorin edistyksellinen teknologia ja 50-vuotinen kokemus auttaa tukkukauppoja kasvattamaan liiketoimintaansa nykyisillä erittäin kilpailluilla markkinoilla.

  • Huomatkaa, miten voitte hyödyntää kokeneen ja arvostetun järjestelmätoimittajan mukanaan tuoman lisäarvon ja pienemmän riskin.
  • Tavoittakaa entistä useampia asiakkaita, parantakaa kannattavuuttanne ja motivoikaa työntekijöitänne pilvipalveluilla tai paikallisilla ratkaisuilla.
  • Saatte itsellenne kaiken sen mitä tukkukauppiaat rakastavat, pienille ja keskisuurille tukkukauppiaille tarkoitettuna, integroituna end-to-end -ratkaisuna.
  • Erottautukaa uudella asiakkaalle lisäarvoa tuovalla verkkokaupalla, tuotekiteillä ja -paketeilla, edistyneillä maksuvälineillä, mobiileilla esittelyillä ja toimituksilla sekä erikoishinnoittelulla.

  Ota selvää, miten Epicor auttaa tukkukauppoja saavuttamaan uuden, alan parhaan tuottavuustason

  Epicor Prophet21 Wholesale Distribution Software - Virtual Tour

  Epicor ERP virtuaalimatka & demo

  Opi miten ERP toimii ja miten se voi parantaa yrityksesi liiketoimintaa.

  Epicor Prophet21 Wholesale Distribution Software - Virtual Tour

  Kasvava moderni, integroitu tukkukauppa

  Tutustu tähän tietopakettiin, jossa esitellään integroitu lähestymistapa suunnitelmalliseen kasvuun.

  Luokkansa paras Epicor-jakeluohjelmisto

  Tavoittakaa uusia asiakkaita ja parantakaa tuottavuuttanne erityisesti tukkukaupoille suunnitelluilla liiketoiminnan ratkaisuilla.


  Epicor Commerce Connect

  Tavoittakaa uusia asiakkaita ja jakakaa entistä enemmän tietoa tehokkailla, täysin integroiduilla sähköisen kaupankäynnin palveluilla.

 • Jakelua koskeva blogi
 • Epicorin ratkaisut tuovat jakelijoiden tarvitsemaa, ainutlaatuista potentiaalia yritykselle ja sen liiketoiminnalle—pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Pystyt hallitsemaan tulevaisuuttasi entistä paremmin ja auttamaan asiakkaitasi kasvamaan.

  Kysy asiantuntijalta »