• Asiakasohjelmiston päivitys

 • Liiketoiminta ei pysy paikallaan vaan on jatkuvassa muutoksessa. Innovaatiot, asiakkaiden vaatimukset ja kilpailupaineet saavat organisaatiot kehittymään markkinoiden mukana, mikä avaa uusia kasvumahdollisuuksia. Ohjelmistojen pitäminen ajan tasalla voi auttaa yritystäsi vastaamaan näihin haasteisiin ja hyödyntämään uudet mahdollisuudet.

  Epicorin käytössä on edelleen uraauurtava yhdistelmä laajaa maailmanlaajuista toiminnallisuutta ja monipuolista tekniikkaa, jotka yksinkertaistavat toimintaa ja tekevät ohjelmistosta helppokäyttöisempää, paremmin yhteistyötä tukevaa ja reagoivampaa.

  Päivitysratkaisut – sujuva, harkittu parannus

  Epicorin tavoitteena on varmistaa, että asiakkaat voivat siirtyä seuraavan sukupolven Epicor-ratkaisuihin helposti, asioihin perehtyneenä ja, mikä tärkeintä, itselleen järkevään aikaan ja järkevällä tavalla.

  Kun alat harkita laitteiston, ohjelmiston ja/tai tekniikan päivittämistä, Epicor-asiantuntijat ovat apunasi. Asiakkaat voivat valita täyden päivityspaketin, tilapäisiä palveluita ja teknistä konsultointia, tai he voivat saada varhaisen vaiheen projektinsuunnitteluapua, jos he haluavat suorittaa päivityksen itse. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan päivityksen suorittamisessa valmiuskoordinoinnista käyttöönoton tukeen saakka.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »