• Asiakasportaali

 • Asiakas- ja kumppaniportaali EpicWeb tarjoaa erinomaiset työkalut ja lisäresurssit kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tästä tuki- ja resurssikeskuksesta löydät yksityiskohtaiset dokumentaatiot, koulutusmahdollisuudet, chatit useimmille tuotelinjoille, välittömät tuote- ja palvelupäivitykset sekä selvän ja johdonmukaisen ympäristön, josta löydät helposti tarvitsemasi tiedot.

  Tuki ja foorumit

  Löydät nopeasti viimeisimmät tiedot Epicor-tuotteestasi®. Tukialue sisältää laajennetun tietokantahaun, mahdollisuuden personalisoida EpicWeb-käyttäjyytesi, live-chatin, muutospyyntöjen hallinnan sekä online-foorumit useimmille tuotelinjoille.

  Resurssit

  Lisäksi voit tilata EpicAlert-hälytyksen ja etsiä EpicWebistä tietoa tulevista asiakastapahtumista, katsella webcast-lähetyksiä, tutustua viimeisimpiin tuotejulkaisuihin ja käydä päivitys- ja siirtokeskuksessa. Käytä hyväksesi resurssikirjastoamme pitääksesi liiketoimintasi ajan tasalla, löydä keinoja, joilla voit parantaa prosesseja organisaatiosi sisällä ja hyödynnä uusi teknologia ja parannellut ominaisuudet.

  EpicWebin sisältö päivitetään päivittäin, jolloin saat käyttöösi lähes reaaliaikaiset resurssit, joiden avulla saat kaiken irti investoinnistasi Epicor-ratkaisuihin.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »