• Epicor® Software Corporation

   

  Perustettu  

  1972

  Pääkonttori  

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Puhelin  

  +1.512.328.2300 [Call: +1.512.328.2300] or +1.800.999.1809

  Internet-sivut  

  Omistajuus  

  Yksityinen pääomasijoittaja

  Liikevaihto  

  0,9 miljardia USD
   

  Työntekijät  

  3 900

  Kasvata liiketoimintaasi Epicorin avulla

  Epicor Software Corporation tarjoaa toimialakohtaisia liiketoimintaohjelmistoja tuotanto-, jakelu-, jälleenmyynti- ja palveluorganisaatioiden tarpeisiin.  Olemme toimineet alalla jo yli 40 vuotta ja tunnemme asiakkaidemme liiketoimintaprosessit perinpohjaisesti. Siten voimme tuottaa tarkoin vaatimuksia vastaavat sovellukset pilvipalveluina, isännöityinä tai asiakkaan tiloihin toimitettuina.

  Nykyään asiantuntemukseemme ja ratkaisuihimme luottaa yli 20 000 asiakasta 150 eri maassa ympäri maailman, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja tuottavuuttaan. Epicor edistää yritysten kasvua maailmanlaajuisesti mm. seuraavilla ratkaisuilla: 

  • Epicorin toiminnanohjaus (ERP)
  • Henkilöstöhallinnan ratkaisut (HCM)
  • Taloushallinta
  • Tuotannonohjausjärjestelmät (MES)
  • Toimitusketjun hallinta (SCM)

  Epicorin tuotteet toimivat nykyään maailmanlaajuisesti tuottaen merkittäviä etuja juuri sinun yrityksesi kaltaisille yrityksille. Epicor tuntee oman alanne toiminnan, ja ratkaisumme edistävät kasvua, helpottavat kokonaisuuksien hallintaa ja lisäävät tehokkuutta. Tuloksina saadaan tehokkaita, resurssejanne vapauttavia ratkaisuja ja siten kasvua liiketoimintaan. Lisätietoja saat lähimmältä Epicorin edustajalta tai ottamalla yhteyttä meihin.  

  Globaali palvelu ja tuki

  Epicorin tuki- ja kehityskeskukset kaikilla tärkeimmillä toiminta-alueillamme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella auttavat varmistamaan, että asiakkaamme saavat vain laadukkaimpia tuotteita ja palveluja. Lue lisää maailmanlaajuisesta tuestamme ja palveluistamme.

  Kumppanuusmahdollisuudet

  Kumppanuus Epicorin kanssa merkitsee sitoutumista molempia osapuolia hyödyttävään sopimukseen tuottaa markkinoille toimialojen johtavia ratkaisuja, joiden avulla voidaan nopeasti ja kustannustehokkaasti vastata niin pienten ja keskisuurten kuin isojenkin yritysten tarpeisiin. Lue lisää kanava- ja kumppanuusmahdollisuuksista.

  Missio

  Tavoitteemme on olla johtava toimialakohtaisten yritysohjelmistojen tuottaja, joka luo kasvua ja tuottoa asiakkailleen.

  Arvot

  Ydinarvomme määrittävät vakaumuksemme, ohjaavat päätöksiämme ja kannustavat eteenpäin toiminnoissamme. Arvomme pitävät meidät yhdessä maailmanlaajuisesti. Ne innostavat meitä olemaan tehokas toimija alallamme ja tarjoamaan upean työpaikan. Arvomme voi nähdä, kuulla ja tuntea päivittäisissä käytännöissämme, järjestelmissämme, toiminnoissamme ja tavassamme palvella asiakkaitamme.

  ValuesCapture-0116