• info.finland@epicor.com ǀ Ota yhteyttä Epicoriin: +358 (0) 207 4108 50
 • Aivan kuten yritykselläsi, myös valmistajilla kaikkialla maailmassa on kunnianhimoisia liiketoiminnan kasvutavoitteita. Kaikilla ei kuitenkaan ole valmiuksia kannattavaan kasvuun tai he eivät ole valmistautuneita sudenkuoppiin, joita voi tulla eteen.

  Sen vuoksi olemme koonneet valmistajilta eri puolilta maailmaa seitsemän kertomusta tehokkaan kasvun olennaisimmista menestystekijöistä sekä siitä, miten Epicor®-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) tukee heidän tavoitteitaan — kompastumatta kasvun riskeihin. Lataa verkkolehtemme, niin saat tietää, miten muut, yrityksesi kaltaiset toimijat:

  • Hyödyntävät hyvän suunnittelun, ketteryyden, oikean teknologian ja henkilöstönsä tietotaidon maksimoidakseen kasvumahdollisuutensa
  • Hallitsevat kasvun tuoman entistä monimutkaisemman kokonaisuuden, selviävät suunnittelemattoman kasvun haasteista, laajentavat liikkeenjohdollista näkemystä ja selviävät muista toiminnallisista paineista

  Jos yritykselläsi on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia, lataa verkkolehti saadaksesi tietää, mitä kaltaisesi yritykset tekevät kasvattaakseen liiketoimintaansa kannattavasti — ja miten Epicor voi tukea näitä suunnitelmia.

 • Lisätietoja

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

  *
  *
  *
  *
  *
  *
 • Tietoja Epicorista

  Epicor Software Corporation edistää liiketoiminnan kasvua. Tarjoamme joustavia, toimialakohtaisia ohjelmistoratkaisuja teollisen valmistuksen, jakelun, vähittäiskaupan ja palvelujen alojen asiakkaille. Jokaiseen ratkaisuun sisältyy yli 40 vuoden kokemus asiakkaidemme ainutlaatuisista liiketoimintaprosesseista ja toimintavaatimuksista―pilvipalveluina, isännöityinä tai yrityksen tiloihin toimitettuna. Koska Epicorilla on syvällinen ymmärrys toimialasta, sen ratkaisut vauhdittavat kasvua halliten samalla monimutkaisen kokonaisuuden. Tuloksena on tehokkaita ratkaisuja, jotka vapauttavat yrityksesi voimavaroja liiketoiminnan kasvattamiseen.

  Kysy asiantuntijalta »