Frigotehnica

Back to Success Stories

Epicor hjälper en ledande rumänsk tillverkare att förbättra effektiviteten i kontakten med kunder och leverantörer

S.C Frigotehnica S.R.L. grundades 1949 och var då det enda företaget i Rumänien som tillverkade och installerade kylutrustning på industriell skala i Rumänien. Företaget är nu marknadsledande i landet för konstruktion, tillverkning och installation av utrustning för kommersiell och industriell kylning.

Vi frågade Cristina Neagu, chefsrevisor, och Roxana Bodo, VD för Frigotehnica, varför de valde att uppgradera sin Epicor iScala ERP-lösning och vilka fördelar dethar inneburit.


Continue reading

Fakta om företaget

Utmaningar och möjligheter
  • Omodern teknologi
  • Rapportering tog lång tid
  • Manuala processer 

Lösning
  • Epicor iScala 3.0

Benefits
  • Sparade två timmar per dag på sammanställning av rapporter
  • Avsevärt förenklad faktureringsprocess
  • Möjlighet att få tillgång till fler affärsdata snabbare
  • Förbättrad effektivitet i kontakten med kunder och leverantörer
  • Förbättrad anpassningsförmåga inom verksamheten överlag

Follow Us

Fråga: Vilka var de främsta anledningarna till att Frigotehnica valde att uppgradera till iScala 3?

Svar: Vi hade en äldre version av iScala som inte längre var kompatibel med vårt nuvarande operativsystem och det var mer fördelaktigt att uppgradera och investera i iScala 3.0 än att köpa ett nytt ERP-system.

Fråga: Hur har prestanda, användarvänlighet och pålitlighet förbättras sedan ni uppgraderade till iScala 3.0?

Svar: De nya förvaltningsrapporterna har hjälpt oss att förbättra företagets prestanda. Vi kan nu använda rapporterna för alla företag i koncernen och vi sparar två timmar per dag vid sammanställningen av rapporterna.

Fråga: Vilka direkta fördelar fick ni när ni uppgraderade till iScala 3.0?

Svar: En stor fördel för oss med iScala 3.0 är faktureringsprocessen. Det är enklare att rätta till misstag och processen är mycket snabbare nu. Vi gillar även den nya funktionen med automatiskt stöd som inte fanns i den gamla versionen.

Fråga: Vilka affärsfördelar förväntar ni er nu när ni har uppgraderat till iScala 3.0?

Svar: Vi har fått finansiella fördelar genom uppgraderingen eftersom vi nu kan få tillgång till mer information om verksamheten snabbare, vilket innebär att vi kan vara mer flexibla i vår kontakt med kunder och leverantörer.

Fråga: Vilket råd skulle ni ge till dem som funderar på att uppgradera till iScala 3.0?

Svar: Vårt råd till dem som funderar på att uppgradera till iScala 3.0 är att de ser till att förstå de nya funktionerna, att de tydligt definierar sina behov och att de analyserar sina processer på djupet innan de påbörjar projektet.


Om Epicor

Epicor Software är ett världsledande företag som tillhandahåller programvarulösningar för företag inom tillverkningsindustri, distribution, detaljhandel och tjänstesektor. Med mer än 40 års erfarenhet har Epicor över 20 000 kunder i fler än 150 länder. Epicors lösningar gör det möjligt för företag att bli mer effektiva och öka lönsamheten. Vi ger våra kunder inspiration att skapa varaktiga konkurrensfördelar. Med en historia av innovation, branschexpertis och passion för kvalitet tillhandahåller Epicor allt som lokala, regionala och globala företag behöver på ett enda ställe. Mer information finns på www.epicor.com.

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert