J2 Sourcing väljer Epicor ERP


STOCKHOLM, Sverige, October 08, 2015

Epicor Software Corporation, global ledare inom affärssystemlösningar för aktörer inom tillverkning, distribution och tjänstesektorn, meddelar idag att svenska komponentdistributören J2 Sourcing väljer Epicor som sin nya affärssystemleverantör.

J2 Sourcing, som köper, säljer och lagrar elektronikkomponenter, arbetar mot den globala distributionsmarknaden och handlar med distributörer i Europa, Nordamerika och Asien samt spotmarknaden. Företaget har haft en stark tillväxt och behöver snabb tillgång till väsentlig information. För att stödja verksamheten valde de nästa generations Epicor ERP-lösning från Epicor Software.

- Vi har vuxit snabbt de senaste åren och vår marknad är global, konkurrenskraftig och dynamisk. Epicor är den leverantör som bäst kan hjälpa oss med dessa utmaningar och ge oss den flexibilitet vi behöver för att driva vår verksamhet, säger Jom Whungsuriya, inköpare på J2 Sourcing.

- Vi valde Epicor ERP för lösningens funktionalitet, effektivitet och tillgänglighet. Affärssystemet kommer att bidra till att vi förbättrar våra affärsmässiga krav inom organisationen och det kommer att ge oss ökad tillgång till data. Lösningen kommer också att förenkla och förbättra vår Business Intelligence, säger Jom Whungsuriya.

Om Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation är ett världsledande företag som tillhandahåller affärslösningar för företag inom tillverkningsindustri, distribution, detaljhandel och tjänstesektor. I över 40 år har Epicor levererat lösningar till företag av alla storlekar och har idag fler än 20 000 kunder i över 150 länder. Epicor levererar integrerade affärslösningar för resursplanering (ERP), mjukvarulösningar för handeln, supply chain management (SCM) och human capital management (HCM) som ger företag möjlighet att arbeta effektivare och öka lönsamheten. Med lång erfarenhet av innovation, branschspecifik kunskap och passion för kvalitet tillhandahåller Epicor ett komplett urval tjänster som främjar en snabb avkastning på investeringen och låg total ägandekostnad vare sig det rör sig om en lokal, regional eller global affärsverksamhet. Företagets internationella huvudkontor ligger i Austin, Texas med kontor och filialer runtom i världen. Mer information finns på www.epicor.se.

Följ Epicor på Twitter: @Epicor, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST, @EpicorUK, @EpicorAPAC, @EpicorLAC and @EpicorRU.

# # #

Epicor är ett registrerat varumärke som tillhör Epicor Software Corporation. Övriga varumärken som nämns i detta dokument tillhör respektive ägare. Produkter och tjänster som erbjuds i detta dokument har skapats av Epicor Software Corporation.

Kontakt:

Emma Grundmark
Field Marketing Manager Nordics
Epicor Software Corporation
+46 70 960 86 62
emma.grundmark@epicor.com