Fallstudier
small-menu-callout.png
small-logo.png
Go Search

Fallstudier

För att återgå till hela listan efter filtrering, välj "Reset" -knappen.

Success Story Title
RADOX
Epicor hjälper rumänsk VVS-distributör att minska stressen och öka flexibiliteten.
Boers and Co FineMetalworking Group
“Genom att stödja ett brett spektrum av QRM-processer ger Epicor ERP version 10 en större flexibilitet som hjälpt oss att minska våra ledtider avsevärt. Vi kan idag reagera mycket snabbare och har minskat leveranstiden för många produkter från åtta till endast tre veckor”

Ronald Koot, vd | Boers & Co FijnMetaal Group
AnVa Components
“Den absolut största fördelen med Epicor ERP är systemets och plattformens flexibilitet. Det är oerhört viktigt för oss att själva kunna anpassa och göra ändringar i systemet och inte behöva
använda oss av konsulter hela tiden.”

Mikael Nilsson, VD | AnVa Components
HMS Industrial Networks
"De främsta fördelarna vi har sett med Service Connect är tidsbesparing, förbättrat orderflöde och interna kostnadsbesparingar."

Anders Törhagen, IT Manager | HMS Industrial Networks
Stockmos
"De stora vinsterna på det nya systemet är framförallt nöjdare personal med betydligt lägre stressnivå och vi har inte upplevt några som helst problem."

Anne-Lie Pettersson, IT-ansvarig samt kvalitets- och labbchef
Certex
"Med den nya teknologin kan vi söka snabbare och enklare i systemet, något som har ökat produktiviteten och orderhanteringen"

Peter Broberg, IT Manager | Certex
Fluid-Bag
"Vi hade inte kunnat forsätta med våra tillväxtplaner om vi fortsatt med vårt gamla system. Epicor har gett oss ett modernt och funktionellt verktyg som hjälper oss att tryggt växa vår verksamet. Vi kan nu koncentrera oss på att göra det vi kan bäst."

Jan Backman, verkställande direktör | Fluid-Bag Oy
Christian Berner TechTrade
"Epicor har gjort oss bortskämda med ny och modern teknik. När vi startade vårt dotterbolag i Baltikum tog det inte mer än två timmar, tack vare arkitekturen i Epicors ERP-lösning."

Weimer Andersson, CIO | Christian Berner TechTrade
Atlet
"...vi kan få ut mycket mer information ur systemet. Till exempel, att ta fram en timläsarmätning på ett avtal eller en kund I det gamla systemet kunde ta två dagar. Nu kan vi få ut den informationen på två minuter."

Ingegerd Hedlund, serviceadministratör | Atlet
Companion Systems

"Since the migration to Epicor, we have nearly tripled our sales volume and have been able to manage the increased data flow without any problems."

Jason Hepworth, Controller | Companion Systems