Våra Partners | Epicor
Go Search
 • company-banner.png
 • Ett samarbete med Epicor® innebär ett för båda parter lönsamt avtal att aktivt arbeta för att implementera Epicors lösningar på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Epicors filosofi är att alltid placera kunden i centrum av det vi gör.

  Återförsäljare

  Epicor erbjuder en stabil grund för våra återförsäljare som är engagerade i att erbjuda kunderna bästa möjliga service. Epicors program Partners for Growth är en omfattande lösning för marknadsföring, support och försäljning som ger våra kanalpartners en avsevärd möjlighet att expandera verksamheten med prisbelönta produkter, utbildning och support på en dynamisk marknad med hög konkurrens. Läs mer om Epicor’s Channel Partner Program. Läs mer.

  Allianspartner

  Epicor utvecklar strategiska allianser med noggrant utvalda företag som är fast beslutade att behålla sin ledande position i just sitt segment av marknaden och som ger Epicor möjlighet att erbjuda marknaden en bredare, mer omfattande och branschledande lösning. Bland Epicors allianspartners finns företag som erbjuder tekniska lösningar, strategisk service och mjukvara i världsklass. Första steget i processen är att fylla i formuläret och skicka till alliances@epicor.com. Läs mer.

    • Epicor ERP 10 Virtual Tour

  Klicka här för att öppna Epicors virtuella ERP-tur

small-menu-callout.png
small-logo.png