Go Search
 • Här får du veta varför Epicor® har utsetts till visionär i Gartners Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies

 • Läs hela rapporten från Gartner som inkluderar Epicor som en visionär i Gartners Magic Quadrant för Single-instans ERP för produkt-Centric Midmarket Companies.1

  Den senaste versionen av vår ERP-lösning (Enterprise Resource Planning),Epicor ERP version 10, är baserad på en agil teknik som eliminerar komplexitet för att göra ERP-lösningen enklare att använda, mer samarbetsvänlig och snabbare på att leverera information än någonsin tidigare. Epicor ERP är utformad för att stödja dagens verksamhetsbehov: socialt samarbete, flexibel implementering, ökad kapacitet och tillgänglighet från olika enheter.

  Epicors ERP-lösning är en enhetlig lösning som levererar samma upplevelse på alla enheter, från surfplattor till datorer, och gör det möjligt att välja om lösningen ska installeras lokalt i egna servrar, i fjärrservrar eller i molnet. Kraftfulla Epicor ICE Business Architecture, grunden för Epicor ERP, är ramverket som gör det möjligt för företag att anpassa Epicor ERP till specifika regler och processer i verksamheten utan att det krävs några ändringar i källkoden.

  Idag använder fler än 5 000 kunder i över 80 länder Epicors ERP-lösning i sina verksamheter som omfattar allt från tillverkare och distributörer till tjänsteföretag. Kunderna har insett fördelarna med en ERP-lösning som är enkel att använda, snabb, skalbar och kräver mindre hårdvara, samtidigt som den reducerar kostnader och komplexitet i verksamheten genom att bygga på 100 % Microsoft®-teknik.

  Utforska Epicor ERP 10 Solution Center för att ta reda på mer om vår visionära programvara.

  Gartner rekommenderar ingen leverantör, produkt eller tjänst som avbildas i dess publikationer och rekommenderar heller ingen användare att välja enbart någon av de leverantörer som här fått bäst omdöme eller annan utmärkelse. Gartners undersökande publikationer utgörs av de åsikter som Gartners undersökningsorganisation har, och de ska inte betraktas som faktauppgifter. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttalade eller underförstådda, vad gäller den här undersökningen, inklusive alla garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

  1Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” av Christian Hestermann, Nigel Montgomery, Chris Pang och Michael Guay, 9:e december 2015.

 • Epicors lösningar är utformade för globala företags unika driftbehov. Kunderna kan bättre hantera komplexiteten och fokusera på kärnverksamhet som skapar tillväxt.

  Prata med en expert »

small-menu-callout.png
small-logo.png