small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • company-banner.png
 • Epicors® affärssystem

  Vad utmärker Epicor? Absolut fokus på våra marknadssegment. Målsättningen att leverera programvara och innovativ teknik i världsklass. Global infrastruktur och erfarenhet som stöder nya verksamheter, regionala företag och globala koncerner. Målet att tillhandahålla kundtjänst av världsklass med överlägsen kundnöjdhet. Styrkan, visionen och möjligheten att vara en långsiktig affärspartner. Målsättningen att alltid sätta kunderna först.

  Över 20 000 kunder i över 150 länder förlitar sig på Epicors programvara för att möta dagens affärsutmaningar och förbereda sig för ännu större framgångar. Med affärssystem tillgängliga på över 30 språk kan Epicor hjälpa dig, oavsett om du driver en lokal, regional eller global verksamhet.

  Epicor fokuserar på de unika behoven inom nyckelbranscherna – tillverkningsindustridistribution, tjänster och detaljhandel – Epicors affärssystem erbjuder heltäckande, branschledande lösningar och den expertis du behöver för att effektivisera verksamheten och skapa konkurrenskraft. Med 40 års erfarenhet av att leverera innovativa, prisbelönta lösningar till sina kunder är Epicor en stark, stabil och tillförlitlig partner, både nu och i framtiden.

  Epicors ERP- och affärssystemlösningar är kostnadseffektiva, men ändå mycket kraftfulla, flexibla och skalbara. Epicors lösningar, som genom sin skalbarhet och flexibilitet stöder långsiktig tillväxt, kompletteras av ett omfattande tjänsteutbud som nås via en tillförlitlig totallösning. Dessutom är våra lösningar utvecklade att växa med företaget vilket innebär att kunder som börjat i liten skala kan fortsätta att använda Epicors ERP- och affärslösningar även om de växer till globala koncerner i mångmiljonklassen. • events-sv

 • Mer information om Epicors lösningar. Anslut dig till ett online-evenemang, liveevenemang eller anmäl dig till Insights-användarkonferensen .