small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Epicor® Software Corporation

  Grundat

  1972

  Kontor

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Hemsida

  Ägare

  Privatägt

  Intäkter

  0,9 miljarder USD

  Anställda

  3 900

  Kontor

  Business

  Epicor Software Corporation är ett världsledande företag som tillhandahåller programlösningar för företag inom tillverkningsindustrin, distribution, detaljhandeln, hotellbranschen och tjänstesektorn. Epicor har 20 000 kunder i över 150 länder och levererar integrerade programlösningar för ERP, CRM, HCM och SCM och försäljning som ger företag möjlighet att arbeta ännu effektivare och öka lönsamheten. Med 40 år av tekniskt nytänkande tillhandahåller Epicor ett komplett urval tjänster som främjar en snabb avkastning på investeringen och låg total ägandekostnad, vare sig det rör sig om en lokal, regional eller global affärsverksamhet. Mer information finns på www.epicor.com.

  Utmärkelser och branscherkännande

  • 2013 - Nucleus Research Technology ROI Awards
  • 2013 - Network Products Guide: Hot Companies and Technologies
  • 2013 - Manufacturing Leadership 100
  • 2013 - Inbound Logistics Top 100 Winner: Top IT Provider
  • 2013 - Stevies American Business Awards
  • 2013 - Edison Awards Nominee
  • 2013 - Golden Bridge Awards
  • 2013 - Stevie's International Business Award
  • 2013 - Microsoft Partner Sales Achievement
  • 2013 - Bsoco Awards
  • 2013 - Pros to Know
  • 2013 - CRN Channel Chief, UBM Tech Channel: Everything Channel

  Klicka här om du vill visa en komplettlista över utmärkelser som tilldelats Epicor.

  Lösningar

  Tillverkning
  Oavsett vad du tillverkar har Epicor en lösning som förenklar tillverkningsprocessen, från planering och inköp till kostnadsberäkning, schemaläggning, produktion, ekonomi m.m. Vår lösning är mycket mer än en traditionell ERP-lösning och omfattar även kundstöd (CRM), business intelligence och e-handel. Och viktigast av allt: Epicors lösningar för tillverkningsindustrin hanterar komplexa behov på ett smidigt sätt, t.ex. montering mot order plus repetitiva operationer som tillverkning mot lager, och erbjuder stor flexibilitet i en miljö med blandad tillverkning.

  Distribution
  Epicors distributionslösningar snabbar upp försäljningscykeln från order till leverans, ger snabbare åtkomst till de data som du behöver för att öka lageromsättningen och förbättrar kundservicen och lönsamheten. Lösningskomponenterna omfattar heltäckande funktionalitet för hantering av leveranskedjan för orderregistrering, inköp och lager, plus avancerade funktioner för själva leveranskedjan, t.ex. lagerstyrning. Den utökade värdekedjan omfattar både kund- och leveransstöd, med robusta ekonomi- och operationsorienterade business intelligence-funktioner för ytterligare stöd.

  Detaljhandeln
  Ökad försäljning, bättre kundservice och nya nivåer av lönsamhet för företaget är huvudmålsättningarna i en lyckad återförsäljningsoperation. Epicors lösningar för detaljhandeln förser återförsäljare med de realtidsverktyg som de behöver för att nå framgång. Dessa verktyg omfattar POS- (Point-Of-Sale), butiks- och back office-system, plus anslutningssystem som länkar flera butiker till företagsprogram och till varandra.

  Hotellbranschen
  Konkurrensen är sällan så tuff som inom hotellbranschen. Med Epicors lösningar för hotellbranschen har du tillgång till de verktyg som du behöver för att optimera verksamhetsoperationerna, hantera tillväxt och öka lönsamheten. Lösningskomponenterna omfattar heltäckande hantering, back office, ekonomi och business intelligence.

  Tjänster
  I en värld som domineras av tjänster och där allt ska gå fort, har möjligheterna och utmaningarna inom servicesektorn aldrig varit större. Oavsett om det gäller ekonomiska eller professionella tjänster, eller om det rör sig om en ideell verksamhet, leder Epicor organisationen till ännu större framgångar. Från anbudshantering till projektredovisning och projektleverans till resurshantering, kan du effektivisera alla aspekter i serviceorganisationen med hjälp av våra lösningar.

  Globala tjänster och support

  Epicor finns över hela världen, med över 4500 anställda på kontor i Syd- och Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien och stillahavsområdet. Den globala service- och supportinfrastrukturen är i gång dygnet runt, och vår personal hjälper över 20 000 kunder i 150 länder på mer än 30 språk. Epicor har många supportcenter som tillsammans med utvecklingskontor i USA, Mexiko och Ryssland garanterar att våra kunder får bästa tänkbara produkter och tjänster.

  Med sin oöverträffade expertis på marknaden för medelstora företag har Epicor kunnat utveckla en välstrukturerad metodologi för implementering, Signature. Med erfarenhet från mer än 1 000 projekt med hundratals inblandade konsulter ger Signature Epicor möjlighet att ständigt kunna leverera effektiva, välhanterade implementeringar till kunder över hela världen.

  Distributionskanaler

  Epicors produkter säljs genom en hybridkanal för distribution, speciellt framtagen för att möta de specifika behoven hos medelstora företag. Kanalen omfattar över 400 samarbetspartner i hela världen. Epicors lösningar säljs över hela världen genom en kombination av direktförsäljning och återförsäljare.

  Leverantörer av lösningar

  Epicor har ett globalt nätverk med över 60 oberoende programvaruleverantörer som tillhandahåller kompletterande produkter för Epicors lösningar. Epicor Solution Providers erbjuder ett brett spektrum av sömlöst integrerade program och programtillägg som ger våra kunder tillgång till en omfattande och beprövad lösning.