small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Enterprise Resource Planning

  Sistemele ERP automatizeaza si optimizeaza operatiunile de afaceri prin integrarea tuturor sau a majoritatii datelor si proceselor din cadrul organizatiei intr-o singura solutie unitara, cu scopul de a maximiza cresterea profitabilitatii. Epicor® ERP pune la dispozitie exact acest element – o singura aplicatie completa pentru afaceri.


  Epicor-ERP-v10-Diagram-RO-0414_large_web1  Furnizam solutii prin care sa faceti fata provocarilor din mediul dvs de afaceri

  Solutiie ERP Epicor ofera o solutie unica, completa, care depaseste aplicatiile ERP traditionale. Pe langa abilitatile premiate de administrare financiara, de inventariere si de administrare a productiei, veti gasi de asemenea si functionalitati complexe de administrare a lantului de aprovizionare, de management a relatiilor cu clientii, de business intelligence si de management al performantelor companiei.

  Creat pe specificul domeniului in care activati

  Solutiile ERP oferite in prezent de Epicor vin in ajutorul organizatiilor mijlocii si a diviziilor si sucursalelor Global 1000 pentru a-si maximiza cele mai importante resurse, in scopul unei dezvoltari profitabile si sunt disponibile pentru o serie de sectoare ale industriei, inclusiv productie, distributie, servicii, hoteluri si restaurante si vanzarea cu amanuntul. Aceste solutii ofera functionalitati specifice fiecaruia din aceste sectoare. Cititi mai multe despre solutiile noastre specifice domeniilor industriei. Mai multe.

  Suport pentru organizatia globala

  In cazul in care afacerea dvs opereaza la nivel global – fie sub forma unei organizatii multinationale fie sub forma unei singure unitati aflate in alta tara, fie este un simplu partener de afaceri – sunteti de acord ca aveti nevoie de anumite functionalitati pentru a va adapta si a actiona in mod eficient. Solutiile Epicor sunt adaptabile la legislatia majoritatii tarilor de pe Glob. Solutiile noastre sunt utilizate in prezent in mai mult de 140 de tari si sunt disponibile in peste 30 de limbi.