Soluţii software pentru întreprinderi de la Epicor
Go Search
 • Soluţii de afaceri
 • Soluţii software pentru întreprinderi de la Epicor®

  Utilizând tehnologii inovatoare de arhitectură orientată pe servicii (SOA) şi servicii Web, Epicor oferă soluţii software pentru întreprinderi complete, specifice domeniului de activitate, pentru companii de producţie, distribuţie, comerţ cu amănuntul, de ospitalitate şi de prestări servicii, care să le permită să îşi sporească eficienţa, să îşi îmbunătăţească performanţa şi să construiască avantajul concurenţial.

  Software cuprinzător pentru întreprinderi

  Soluţiile software de la Epicor oferă scalabilitatea şi flexibilitatea necesare pentru a face faţă provocărilor de afaceri din zilele noastre, permiţând întreprinderilor să aibă un succes şi mai mare în viitor. Epicor oferă o gamă cuprinzătoare de servicii alături de software de întreprindere, asigurând un singur punct de responsabilitate, pentru a promova amortizarea rapidă a investiţiei şi un cost total de deţinere redus. Epicor asigură un portofoliu complet de soluţii software pentru întreprinderi, asigurând scalabilitatea şi flexibilitatea necesare pentru a face faţă provocărilor şi oportunităţilor de afaceri din zilele noastre şi în acelaşi timp deschizând drumul organizaţiei dvs. către un succes de neegalat. Implementând o soluţie Epicor pe bază de Epicor True SOA™ şi Microsoft .NET Framework veţi face o investiţie excelentă, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

  Bază de software de întreprindere pentru viitor

  Implementând o soluţie Epicor pe bază de Epicor True SOA™ şi Microsoft .NET Framework veţi face o investiţie excelentă, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Soluţiile Epicor vizează să reducă la minimum costurile şi complexitatea implementării, integrării şi asistenţei prin faptul că permit angajaţilor să se concentreze asupra proceselor economice şi a celor mai bune practici mai mult decât asupra tehnologiei. Oferind aplicaţii de afaceri care pot fi implementate şi gestionate drept servicii (utilizate cu uşurinţă oriunde, pe orice dispozitiv), putem să asigurăm un cost total de deţinere (TCO) redus şi o amortizare a investiţiei (ROI) rapidă, ceea ce înseamnă creşterea venitului brut şi net şi, în cele din urmă, poziţia de lider de piaţă.

small-menu-callout.png
small-logo.png