Epicor® pentru echipamente medicale
Go Search
 • Epicor® pentru echipamente medicale

  Epicor intelege faptul ca in calitate de producator de echipamente medicale, succesul dvs depinde de abilitatea de a produce echipamente de o calitate superioara. Trebuie sa urmati un proces foarte bine controlat, pentru a dezvolta si fabrica produse care satisfac cele mai stricte standarde de calitate.

  Epicor pentru echipamente medicale este o aplicatie ERP globala, destinata organizatiilor care produc echipamente medicale. Solutia oferita de noi depaseste aplicatiile ERP traditionale, pentru a va furniza managementul financiar, managementul produselor si managementul relatiilor cu clientii (customer relationship management - CRM), managementul lantului de aprovizionare (supply chain management - SCM) si multe altele.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Urmarirea ciclului de viata a unui produs – de la design, pana la productie si post-vanzare;
  • Punerea la dispozitie a unui depozit de cunostinte legate de istoricul productiei si a proceselor, prin intermediul solutiei noastre robuste numite Product Lifecycle Management (PLM)
  • Integrarea solutiilor 2-D CAD, 3-D CAD si E-CAD;
  • Avem la baza un cadru aflat in concordanta cu standardele de reglementare si cele industriale, inclusiv reglementarile FDA (21CFR11)
  • Imbunatatirea timpilor totali si reducerea pierderilor, prin implementarea strategiilor de reducere a costurilor
  • Imbunatatirea inventarului si a managementului depozitelor, prin utilizarea tehnologiei codurilor de bare
  • Imbunatatirea transparentei, prin intermediul solutiei noastre complete si complexe, destinata companiilor similare cu a dvs.

  Prin intermediul aplicatiilor integrate care au fost premiate, Epicor for Medical Devices constituie o solutie software puternica, flexibila, care furnizeaza flexibilitatea si scalabilitatea de care compania dvs are nevoie pentru a-si creste profitabilitatea, prin optimizarea celor mai importante resurse.

small-menu-callout.png
small-logo.png