Software de afaceri specific domeniului dvs. | Epicor
Go Search
 • Orientat pe domenii de activitate
 • Software de afaceri specific domeniului dvs.

  Epicor® oferă soluţii software de afaceri specifice domeniilor de activitate pentru mii de companii din toată lumea. Fiecare soluţie merge dincolo de planificarea resurselor întreprinderii (ERP) tradiţională, pentru a asigura managementul financiar, managementul produselor, managementul relaţiilor cu clienţii (CRM), managementul capitalului uman, managementul lanţului de aprovizionare (SCM) şi altele.

  Epicor oferă soluţii care sunt adaptate la nevoile companiilor de producţie, distribuţie, comerţ cu amănuntul, de ospitalitate şi de prestări servicii, incluzând software pentru afaceri particularizat pentru o gamă cuprinzătoare de domenii şi pentru pieţele verticale. O singură dimensiune nu se potriveşte tuturor, de aceea abordarea unică a Epicor, pe „niveluri de afaceri”, permite soluţiilor software pentru afaceri de ultimă generaţie să susţină firmele cele mai mici până la cele multinaţionale, precum şi complexităţi diverse din industrii, de la producătorii de metale la distribuitorii de autovehicule, companiile de servicii generale pentru afaceri şi comercianţii cu amănuntul pe canale încrucişate. Identificând nevoia de valorificare a diversităţii geografice, atât în ceea ce priveşte veniturile, cât şi costurile afacerii dvs., soluţiile software pentru afaceri cuprinzătoare, bazate pe o bună cunoaştere a domeniilor de activitate, vă permit să depăşiţi concurenţa prin operaţiuni mai eficiente şi servicii de clasă mondială pentru clienţi.

  Soluţii software de ultimă generaţie pentru afaceri

  Epicor înţelege economia rapidă din prezent, factorii care determină în mod obişnuit schimbarea şi oportunităţile pe care aceştia le pot crea. Recunoaştem că, uneori, nu există niciun plan clar pentru a răspunde la cerinţele şi condiţiile de piaţă în continuă schimbare.

  Asigurarea celui mai înalt nivel de calitate şi eficienţă a proceselor în cadrul întreprinderii este ceea ce creează o afacere de clasă mondială, care poate determina niveluri exemplare de satisfacţie a clienţilor. Epicor a creat software pentru afaceri de ultimă generaţie pentru a vă ajuta să optimizaţi performanţa în cadrul întregii întreprinderi, indiferent dacă aceasta funcţionează la nivel local, regional sau global.
 • Epicor ERP 10 Virtual Tour

  Faceti clic aici pentru a accesa Turul virtual ERP Epicor

small-menu-callout.png
small-logo.png