Go Search
 • Aflați de ce Epicor® este poziționat ca Vizionar în raportul „Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies”

  Citiți întregul raport de la Gartner, care include Epicor ca un vizionar in Gartner Magic Quadrant pentru a singură instanță ERP pentru produse-Centric Midmarket Companies.1

  Ultima versiune a soluției noastre ERP de generație viitoare, Epicor ERP versiunea 10, este construită pe baza unei tehnologii agile care elimină complexitatea pentru a face soluția ERP mai ușor de utilizat, mai colaborativă și mai receptivă decât oricând înainte. Epicor ERP este conceput pentru a susține imperativele afacerilor de azi: colaborare socială, flexibilitate în implementare, performanță accelerată și o accesibilitate vastă de pe diferite dispozitive.

  Posibilitatea accesării de pe o gamă largă de dispozitive – de la tablete la PC-uri – și posibilitățile extinse de implementare în premisă, cloud sau servicii gestionate, Epicor ERP oferă o experiență consistentă într-o singură soluție. Puternica Epicor ICE Business Architecture, fundația pe care este construit Epicor ERP, este cadrul care permite organizațiilor să combine Epicor ERP cu normele și procesele de afaceri specifice, fără a schimba codul sursă.

  În prezent, peste 5,000 clienți – de la producători și distribuitori la organizațiile producătoare de servicii – reprezentând mai mult de 80 de țări din întreaga lume au selectat Epicor ERP pentru gestionarea organizațiilor lor. Clienții recunosc beneficiile soluției ERP, care este mai ușor de folosit, de două ori mai rapidă, scalabilă de patru ori, necesită jumătate din capacitatea hardware-ul în timp ce reducere costurile și complexitate activității de business folosind 100% întregul potențial al Microsoft® technology stack.


  Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu care sunt descrise în publicațiile sale de cercetare și nu îndrumă utilizatorii de tehnologie în alegerea doar acelor furnizori cu cel mai mare rating sau altă marcare. Publicațiile Gartner research sunt alcătuite din opinia Gartner's research organization și nu ar trebui să fie interpretate ca declarații de fapt. Gartner refuză orice garanție, explicită sau implicită, în ceea ce privește cercetările sale, inclusiv garanțiile de vandabilitate și adecvare la un anumit scop.

  1 Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” by Christian Hestermann, Nigel Montgomery, Chris Pang and Michael Guay, December 9, 2015.small-menu-callout.png
small-logo.png