small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • products-banner.png
 • Software Epicor®

  Ce defineşte Epicor? Concentrarea deplină pe pieţele deservite. Angajamentul de a oferi software de clasă mondială şi tehnologii inovatoare. Infrastructura globală şi experienţa necesare pentru a susţine firmele noi, corporaţiile regionale şi întreprinderile globale. Dedicarea necesară pentru a asigura servicii pentru clienţi excelente şi satisfacţia clienţilor. Puterea, viziunea şi viabilitatea de a fi un partener de afaceri pe termen lung. Şi angajamentul de a poziţiona clienţii în centrul a tot ceea ce facem.

  Peste 20.000 de clienţi din mai mult de 150 de ţări se bazează pe software Epicor pentru a face faţă provocărilor de afaceri din zilele noastre şi a pune bazele unor succese şi mai mari în viitor. Cu ajutorul software-urilor pentru afaceri disponibile în peste 30 de limbi, Epicor vă poate susţine organizaţia, indiferent dacă desfăşuraţi afaceri la nivel local, regional sau multinaţional.

  Proiectat pentru necesităţile unice ale domeniilor cheie— producţie , distribuţie , ospitalitate , servicii şi comerţ cu amănuntul—software-ul Epicor oferă soluţiile complete, de cel mai înalt nivel din industrie, precum şi expertiza în domeniu de care aveţi nevoie pentru a spori eficienţa operaţională şi a determina avantajul concurenţial. Cu peste 25 de ani de experienţă în furnizarea de soluţii software inovatoare şi premiate pentru clienţii săi, Epicor este un partener puternic, stabil, pe care vă puteţi baza şi în viitor.

  Soluţiile software şi ERP de la Epicor sunt proiectate pentru a fi economice şi în acelaşi timp deosebit de puternice, flexibile şi scalabile. Epicor se angajează să asigure utilizări integrate ale software-ului ERP . Cu scalabilitatea şi flexibilitatea necesare pentru a susţine creşterea pe termen lung, soluţiile Epicor sunt completate de o gamă completă de servicii, oferind un singur punct de responsabilitate. În plus, soluţiile noastre sunt proiectate pentru a se dezvolta în acelaşi timp cu afacerea dvs., permiţând companiilor de mici dimensiuni să continue să utilizeze soluţiile software şi ERP de la Epicor chiar şi după ce au devenit întreprinderi globale valorând miliarde de dolari.
 • Aflaţi mai multe despre soluţiile Epicor. Alăturaţi-vă la evenimente online, evenimente în direct sau înregistraţi-vă pentru conferinţa Insights pentru utilizatori.