small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Cateva cuvinte despre Epicor® Software Corporation

  Anul infiintarii

  1972

  Birou central

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Forma de proprietate

  Privata

  Cifra de afaceri

  0,9 miliarde USD

  Numar de angajati

  3.900

  Sedii

  Consultati lista noastra de locatii

  Compania

  Epicor Software Corporation este un lider mondial în livrarea soluțiilor software de afaceri către industriile de producție, distribuție, comerț cu amânuntul, ospitaliere și de prestări servicii. Cu peste 40 de ani de experiența în deservirea organizațiilor medii și a filialelor Global 1000, Epicor are mai mult de 20,000 de clienți în peste 150 de tari. Epicor enterprise resource planning (ERP), point of sale (POS), supply chain management (SCM), și human capital management (HCM) permit companiilor sa obțină o eficiență crescută și să își îmbunătățească profitabilitatea. Cu o istorie bogată în inovație, expertiză în industrie și pasiune pentru excelență, Epicor își inspira clienții să construiască un avantaj competitiv durabil. Epicor reprezintă punctul unic de responsabilitate necesar afacerilor locale, regionale și globale. Biroul central al companiei se afla în California, cu birouri și filiale în întreaga lume.

  Premii si recunoastere la nivel de ramura industriala

  Accesati acest link pentru a viziona lista completa a premiilor.

  Solutii

  Productie
  Indiferent de ceea ce produceti, Epicor pune la dispozitie o solutie care valideaza procesul de productie, de la planificare si achizitia materiilor prime pana la calculatia costurilor, programare, productie, evidenta financiara etc. Solutiile noastre depasesc solutiile traditionale ERP, continand elemente de customer relationship management, business intelligence si e-commerce. Cel mai important este faptul ca solutiile Epicor pentru productie administreaza impecabil cerinte complexe, cum ar fi configurarile la comanda si cererile repetitive, precum productia pe stoc, oferind multilateralitatea care suporta un mediu de productie cu adevarat mixt.

  Distributie
  Solutiile Epicor pentru distributie accelereaza ciclul comanda-livrare, furnizeaza acces mai rapid la datele de care aveti nevoie pentru a va creste numarul de cicluri de aprovizionare si va imbunatati profitabilitatea si serviciile prestate catre clienti. Componentele solutiilor include facilitati complete de supply chain management pentru inregistrarea comenzilor, achizitiilor si inventariere, plus capacitati avansate de supply chain execution, cum ar fi managementul depozitelor. Lantul valoric extins este sprijinit atat de un management al realatiilor cu clientii, cat si de un management al relatiilor cu furnizorii, cu un instrument puternic de business intelligence pe partea de financiar si operational, furnizand sprijin suplimentar.

  Vanzarea cu amanuntul
  Realizarea vanzarilor, imbunatatirea serviciilor prestate catre clienti si dirijarea companiilor multi-canal catre noi nivele de profitabilitate reprezinta elemente cheie pentru o activitate prospera in domeniul vanzarilor cu amanuntul. Solutiile Epicor pentru retail pun la dispozitia retailerilor instrumente in timp real necesare pentru a putea avea succes. Aceste instrumente includ sisteme point-of-sale (POS), sales floor si back office, plus sisteme de conectivitate care fac legatura dintre mai multe magazine si aplicatiile companiei, precum si intre magazine.

  HORECA
  Putine domenii sunt mai competitive decat HORECA. Solutiile Epicor pentru HORECA va pun la dispozitie instrumentele necesare pentru a va perfectiona operatiunile, pentru a va administra dezvoltarea si pentru a va imbunatati profitabilitatea. Componentele solutiilor includ elemente complexe de management, back office, financials si business intelligence.

  Servicii
  Intr-o lume dinamica dominata de servicii, oportunitatile si provocarile din sectorul serviciilor nu au fost nicicand mai mari. Chiar daca va desfasurati activitatea in domeniul serviciilor financiare sau profesionale, sau in cadrul unei organizatii non-profit, solutiile Epicor pentru servicii va ajuta sa obtineti succese si mai importante. De la managementul ofertelor si pana la evidenta contabila a proiectelor, onorarea comenzilor si managementul resurselor – solutiile noastre simplifica toate aspectele unei companii de servicii.

  Servicii globale si suport

  Epicor se extinde pe Glob, avand peste 4000 de profesionisti angajati in birourile din America, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si regiuni din Asia Pacific. Lucrand in cadrul unei infrastructuri unitare globale de servicii/suport, care opereaza 24 de ore/zi, 7 zile/saptamana, angajatii nostri sunt de folos la peste 20,000 de clienti, in mai mult de 150 de tari si in peste 30 de limbi. Centrele de suport Epicor, din toate regiunile in care ne desfasuram activitatea, ne ajuta sa fim siguri ca toti clientii nostri primesc doar servicii si produse de cea mai buna calitate.

  Preluand din experienta de neintrecut a pietei mijlocii, Epicor a dezvoltat o metodologie de implementare foarte structurata, numita Signature. Dovedita in cadrul a mii de proiecte care au implicat sute de consultanti, Signature ne permite sa oferim in mod constant implementari eficiente si corect administrate pentru clientii de pretutindeni.

  Canale de distributie

  Produsele Epicor sunt distribuite prin intermediul unui canal hibrid de distributie, creat special pentru a intampina nevoile unice ale afacerilor de pe segmentul mijlociu de piata, care include peste 300 de parteneri autorizati, in intreaga lume. Solutiile Epicor sunt vandute global, printr-o combinatie de reprezentati de vanzari directe si reselleri care adauga valoare.

  Furnizori de solutii

  Epicor are o retea globala formata din peste 60 de vanzatori independenti de software, care furnizeaza produse complementare solutiilor Epicor. Furnizorii de solutii Epicor ofera o gama larga de aplicatii impecabil integrate si de extensii ale aplicatiilor, pentru a pune la dispozitia clientilor Epicor o solutie completa si dovedita.