Epicor ERP Software
   Global Sites

Governance, Risk and Compliance

Mediul curent de afaceri este deodata din ce in ce mai complex si mai strict reglementat, provocand pana si cele mai mari organizatii sa ramana competitive in cadrul pietei globale contemporane, ale carei conditii se pot oricand modifica. Sa navighezi printre numarul mare de cerinte si reglementari legislative nu a fost nicicand mai dificil. Afacerile de viitor imbratiseaza aceste provocari ca pe niste oportunitati care vor urma, datorita implementarii strategiilor de governance risk and compliance (GRC). Aceste strategii ajuta la controlarea riscurilor, la adaptarea efectiva la legislatie si, in cele din urma, conduc la obtinerea performantelor in afaceri.

Conformitatea sta la baza designului solutiilor Epicor® GRC si Epicor depune toate eforturile pentru a se asigura ca orice noua functionalitate este compatibila cu standardele internationale in vigoare si cu cele mai bune practici. Acestea includ standarde in vigoare legate de administrarea financiara a corporatiilor, cum sunt standardele internationale de evidenta contabila (international accounting standards - IAS), standardele internationale de raportare financiara (international financial reporting standards - IFRS) si alte principii contabile general acceptate (other generally accepted accounting principles - GAAP), incorporand, in acelasi timp suport pentru standardele de comert international, cum sunt restrictionarea utilizarii anumitor substante riscante in cadrul echipamentelor electrice si electronice (RoHS), directiva pentru deseuri de echipamente electrice si electronice (Waste Electrical and Electronic Equipment - WEEE) si North American Free Trade Agreement (NAFTA).

In cele din urma, conformitatea cu dispozitiile complete guvernamentale, cum sunt Sarbanes-Oxley Act (SOX) si alte standarde de reglementare care apar si evolueaza este bazata pe implementarea si documentarea controalelor interne, a procedurilor si a proceselor. Epicor este dedicat conlucrarii cu clientii, pentru a-i ajuta foloseasca aplicatiile si serviciile noastre, pentru a se adapta reglementarilor si acordurilor specifice si obiectivelor guvernamentale.

Pe masura ce lumea de gandeste din ce in ce mai serios la disponibilitatea resurselor energetice si la efectele pe termen lung asupra modificarilor climatice, si organizatiile de afaceri isi concentreaza atentia asupra unor oportunitati pe care le pot influenta – reducerea emisiilor de carbon si conservarea energiei in cadrul lanturilor de aprovizionare. In ciuda faptului ca stimulentele guvernamentale in acest domeniu sunt inca la inceput, multe companii descopera ca initiativele “verzi” depasesc stadiul de simple fapte bune, reprezentand oportunitati reale de afaceri si de a obtine profituri, adaugand valoare financiara organizatiei.

Furnizam solutii prin care sa faceti fata provocarilor din mediul dvs de afaceri

  • Instrumente incorporate la nivel de aplicatie pentru reducerea riscurilor si business process management(BPM)— oferind inregistrari de audit si automatizarea securizata a fluxurilor de lucru, elemente cheie pentru integritatea si securitatea datelor – pentru a va ajuta sa va intariti controalele si sa va sporiti politicile.
  • O mai buna cunoastere a afacerilor, prin intermediul enterprise performance management(EPM) – suportind obiectivele generale de management al riscurilor, prin mentinerea utilizatorilor in pas cu schimbarile din domeniul afacerilor.
  • Design complet pentru a retrage product lifecycle management (PL M)si administrarea complexa a documentelor, pentru organizatii care au nevoie de o excelenta evidenta a auditurilor si de controlul documentelor din cadrul intreprinderii, incluzand suport pentru RoHS.
  • Advanced quality management (AQM) pentru a oferi transparenta procedurilor de audit pentru tranzactiile de inventariere care au loc in cadrul inspectiilor sau in timpul proceselor de raportare a neconcordantelor materiale (discrepant material report - DMR) si pentru a administra documentele de conformitate cum sunt Certificatele de analiza (Certificates of Analysis - COA), Certificatele de calitate (Certificates of Quality - COQ) sau Certificatele de conformitate (Certificates of Compliance).
  • Securitate avansata pentru utilizatori, roluri si grupuri, pentru a organiza segregarea sarcinilor si a restrictiona accesibilitatea datelor si a aplicatiei, conform nevoilor – avand elemente de securitate pentru toate obiectele, incluzand forme, campuri, rapoarte, meniuri si apelarea de proceduri.
  • supply chain management (SCM) cu minim de costuri si global trade compliance, incluzand definitiile standardelor de comert global pentru produse si coduri de bare, cum sunt UPC UCC-12, EAN UCC-13, EAN UCC-8 si GTIN-14.
  • financial management complet, incluzand controale financiare, raportare transparenta si proactiva si managementul auditurilor si al securitatii.
  • supplier relationship management (SRM) integral, inclusiv strategic sourcing (identificarea strategica a surselor de aprovizionare).

GRC este un proces continuu care le solicita companiilor isi utilizeze resursele interne, la un loc cu experti externi, pentru a se asigura ca se conformeaza reglementarilor legislative. Solutia Epicor GRC ofera o foarte buna anticipare a afacerii, ajuta la adminisrtrarea riscurilor de afaceri si atrage inceredea asociatilor.


Documente Asociate de Epicor Governance, Risk and Compliance


© Epicor Software Corporation Pagina de pornire |  Investitori |  Parteneri |  Confidentialitate |  Harta site-ului
Conditii de utilizare |  Politică de confidenţialitate Domenii |  Soluţii |  Produse |  Companie |  Clienţi |  Servicii |  Cariere
Industrii
Solutii
Produse
Companie
Clienti
Servicii
Cariere