Epicor ERP Software
   Global Sites

Servicii si suport

Oferirea de solutii si servicii pentru retailerii care vand produse specializate, FMCG si pentru cei cu magazine universale reprezinta afacerea noastra. Avand decenii de experienta, Epicor® are cunostintele necesare pentru a intelege nevoile dvs, tehnologiile pentru a le acoperi si cele mai bune practici pentru a maximiza valoarea investitiilor dvs tehnologice. Prin intermediul suportului si serviciilor noastre complete am fost capabili sa va minimizam riscurile, sa va optimizam performantele si sa va reducem costurile totale de achizitie.

Prin oferirea de servicii si de suport de clasa mondiala, Epicor va permite sa va concentrati asupra operatiunilor principale ale afacerii dvs, sa va cresteti vanzarile si sa va imbunatatiti experienta legata de clienti. Echipele noastre experimentate si competente dedicate domeniului de retail va ajuta sa va asigurati de integritatea aplicatiilor noastre, maximizand in acelasi timp performantele si oferindu-va cele mai noi realizari din domeniul tehnologiei, inclusiv actualizari si versiuni noi.

Servicii pentru clienti

Managerii Epicor din cadrul Retail’s Executive Client Services si Client Services sunt impreuna raspunzatori pentru clientii nostri si responsabili pentru satisfacerea acestora, incepand cu procesul pre-vanzare si continunand pana la implementare si suport. Este un angajament pe care ei il mentin de-a lungul intregii colaborari cu fiecare client Epicor. Managerii Epicor din cadrul Retail’s Executive Client Services sunt imputerniciti sa ia decizii si sa aloce resursele necesare pentru a fi siguri ca sunt aceperite toate nevoile dvs. Managerii din cadrul diviziei de Client Services va stau la dispozitie, putand fi contactati zilnic pentru toate activitatile care nu sunt legate de proiect.

Servicii de suport
Client Care

Echipa Epicor Retail’s Client Care pune la dispozitia resurselor dvs de IT cunostinte tehnice avansate pentru toate solutiile de retail, ca parte a contractului dvs de mentenanta. Principalul scop al echipei este sa ofere servicii de calitate, asigurandu-se ca analistii nostri rezolva problemele la timpul potrivit. Pentru a realiza acest lucru, obiectivul cheie il reprezinta reducerea numarului de apeluri prin analizarea tendintelor si sublinierea aspectelor care trebuie modificate (de exemplu imbunatatiri ale procedurilor vs fix-uri de software). Obiectivul central consta in rezolvarea permanenta a problemelor care nu pot fi identificate de echipele dvs de IT, oferind in acelasi timp solutii temporare pentru a putea sa faceti fata cerintelor dvs zilnice.

Client Care reprezinta un one-stop shop pentru dvs, pentru defecte software de functionare, defecte de duplicare, rezolvarea problemelor si reparari de cod. Serviciile noastre care adauga valoare va asigura de faptul ca noi reprezentam vocea clientilor nostri, lucrand indeaproape cu echipele noastre de dezvoltare si implementare. Indiferent daca este nevoie de un singur fix care sa fie dezvoltat la fata locului sau de versiuni de mentenanta care sa fie testate, echipa de Client Care isi va asuma raspunderea si va furniza actualizari la timp, in functie de gravitatea problemei.

Expertii nostri pot de asemenea sa va ofere ad-hoc servicii care adauga valoare, cum ar fi instruirea Help Desk, avand drept scop ajutarea echipelor dvs de IT si de Help Desk sa isi imbunatateasca aptitudinile prin intermediul unor programe de instruire practice si complete, care sa invete echipele sa isi imbogateasca cunostintele legate de diagnosticari si probleme in utilizare si sa ofere documentatii detaliate si audituri post-instruire.

Scopul nostru este sa asiguram si sa oferim stabilitate aplicatiilor, ceea ce le permite clientilor nostri sa se concentreze asupra nevoilor pe care le presupune activitatea de retail!

Centrul de suport Direct-to-Store

Centrul de suport Epicor Retail’s Direct-to-Store (DTS) este destinat clientilor care au nevoie in permanenta de suport pentru aspecte de ordin procedural, operational si tehnic legate de aplicatia si de echipamentele Epicor Retail POS.Profesionistii nostri experimentati si instruiti dispun de cunostinte valoroase si de acces la o colectie de informatii interne pentru a va furniza rapid solutii la probleme precum si proceduri definite. Centrul nostru de suport DTS urmareste si raporteaza in timp real oferindu-va oricand acces la diferite rapoarte.

Managed Store Support

Centrul nostru premium de servicii complete Managed Store Support elimina nevoia dvs de a avea un serviciu propriu de suport. Managed Store Support se ocupa de solutionarea tuturor problemelor dvs legate de software, hardware, proceduri, retele si terte parti. Utilizam o colectie interna de informatii continand detalii referitoare la clienti, pentru rezolva cat mai bine problemele dvs si entru a va oferi solutii. Sunt disponibile diferite nivele de suport – de la 1 la 3, echipe dedicate, evaluatori coordonatori, coordinatori de proiecte speciale – pentru a face fata cat mai bine cerintelor dvs si pentru a ajusta nivelul dvs de activitati pe proiect. Acest serviciu elimina nevoia costisitoare de administrare, coordonare si instruire, precum si costurile presupuse de asigurarea infrastructurii si a aplicatiilor software necesare. Sistemul nostru avansat de telecomunicatii ne permite sa identificam fiecare apelant dupa client, utilizand un singur numar de telefon. Coordonatorii echipelor noastre monitorizeaza lista de apeluri in asteptare si au posibilitatea de a prelua in avans anumite apeluri, atunci cand este necesar. Clientii au acces permanent la EPICweb, unde pot executa interogari pentru diferite rapoarte de status-uri.

Professional Services

Grupul Epicor Retail Professional Services ofera cunostintele adecvate la timpul potrivit si in modul potrivit, astfel incat sa va puteti concentra asupra afacerii dvs, in timp ce noi facilitam fiecare aspect al poriectului dvs. Profesionistii nostri au ani de experienta in management, dezvoltare si suport pentru sisteme ample si complexe. Serviciile noastre de consultanta includ Project Management (Managementul proiectelor), Solutions Implementation (Implementarea solutiilor), Technical Services (Servicii tehnice), Business Analysis (Analiza afacerilor), Quality Assurance (Asigurarea calitatii), Database Administration (Administrarea bazelor de date), Custom Development (Dezvoltarea customizata) si solutii de Learning (Invatare). Utilizand cele mai bune practici din domeniu si metodologii structurate, echipele noastre va vor ghida de-a lungul intregului proces, incepand cu evaluarea initiala, pana la definire, design, dezvoltare, testare, livrare, precum si in cadrul fazelor de suport ale proiectelor dvs.

Managed Services

Pastrati-va resursele pentru a va dezvolta afacerea si lasati-ne pe noi sa acoperim nevoile simple si complete pe care le presupun serviciile dvs, utilizand echipele noastre de experti dedicati si oferindu-va confort si eficienta din punct de vedere al costurilor. Epicor Retail’s Managed Services include Redistribution Services cu planificare si depozitare, implementare, desfasurare hardware si software si multe altele. Oferim de asemenea medii de gazduire a aplicatiilor, complete sau administrate, instalarea sistemelor de inalta performanta, administrarea patch-urilor, servicii de protectie anti-virus, monitorizarea si sondarea transferului de date, o diversitate de servicii de monitorizare a bazelor de date precum si recuperarea datelor avariate.

Daca urmariti sa va cresteti vanzarile, sa fidelizati clientii si sa sustineti procesele de afaceri necesare pentru a avea succes pe piata competitiva de azi, atunci inseamna ca aveti nevoie de Epicor Retail CRM Services. Lasati-I pe expertii nostri CRM sa asigure ingrijirea corespunzatoare a bazei de date, pentru a va putea desfasura in mod eficace programele de marketing. Punand la dispozitie o echipa de profesionisti dedicati, sprijinim multi clienti si oferim eficienta necesara pentru a imbunatati securitatea operationala si a reduce costurile serviciilor. Puteti alege din cadrul serviciilor noastre diverse, care includ intretinerea bazelor de date, suport pentru marketing, consultanta strategica si consultanta ad-hoc.

Software-as-a-Service (SaaS) reprezinta cheia pentru clientii care au nevoie de un sistem integrat si scalabil, care ofera functionalitati avansate fara a fi necesare o investitie importanta sau resurse tehnice permanente care sa va reduca considerabil bugetul. SaaS reprezinta o oferta de gazduire all-inclusive care aduce solutii demonstrate, dezvoltate, inglobate, implementate si intretinute de Epicor si care sunt livrate catre magazinele dvs prin intermediul retelelor permanente de mare viteza. Modelul nostru SaaS inlcude Store POS, CRM, Sales Audit si Merchandising. Va putem oferi la cerere Planning and Microsoft Dynamics GP. Prin intermediul modelului nostru SaaS clientii primesc actualizari, suport permanent si monitorizare si mentenanta continua, pentru a veni in spirjinul dvs si al magazinelor dvs.

Epicor le ofera, de asemenea, clientilor multiple oportunitati de Hardware Maintenance (mentenata hardware) pentru a va maximiza investitiile in tehnologie si a va reduce costurile totale de achizitie. Putem sa va oferim servicii la fata locului in avans/la schimb, precum si in perioada de garantie customizate si adaptabile, pentru a acoperi si a suporta toate nevoile de mentenanta hardware. Epicor va ajuta sa va asigurati de siguranta in exploatare si de stabilitatea echipamentelor hardware, atat in cadrul magazinelor cat si in cadrul birourilor, la costuri competitive.

Pentru informatii suplimentare contactati-ne la adresa retailinfo@epicor.com.


Documente Asociate de Epicor Software ca si Service (SaaS)


© Epicor Software Corporation Pagina de pornire |  Investitori |  Parteneri |  Confidentialitate |  Harta site-ului
Conditii de utilizare |  Politică de confidenţialitate Domenii |  Soluţii |  Produse |  Companie |  Clienţi |  Servicii |  Cariere
Industrii
Solutii
Produse
Companie
Clienti
Servicii
Cariere