Epicor ERP Software
   Global Sites

Servicii profesionale

Serviciile profesonale Epicor® inseamna o echipa de pste 500 de consultanti competenti si recunoscuti, a caror experienta inegalabila in furnizarea de solutii pentru industrie – de la productie, distributie, retail si pana la HORECA – si de servicii este sustinuta de un palmares demonstrat de prestari de succes in intreaga lume. Echipele noastre de servicii profesionale ofera cunostinte locale si perspective globale pentru a asigura rezultate concrete pentru clientii nostri de peste tot din lume – intotdeauna accentul fiind pus pe cresterea profitabilitatii.

Prin intermdiul urmatoarelor oferte serviciile profesionale Epicor ofera un set complet de servicii livrabile, create in jurul unor relatii de afaceri pe termen lung si a unor succese de afaceri pe termen lung.

Proven Signature Implementation

Implementarile de succes se bazeaza pe metodologia Signature, care a fost creata si perfectionata de-a lungul istoriei noastre de peste 20 de ani. Dezvoltata, imbunatatita si demonstrata in cazul a mii de proiecte care au presupus munca a sute de consultanti, Signature ii permite companiei Epicor sa ofere proiecte eficiente, eficace si bine administrate pentru fiecare client, in mod constant, orinde acestia s-ar afla. In prezent, clientii nostri se afla in peste 140 de tari.

Signature inseamna administrarea parteneriatelor pe care le avem cu clientii nostri, pentru a oferi implementari de succes. Ii permite companiei Epicor sa furnizeze implementari consecvente, concentrate pe clienti, si ofera un mediu de responsabilitati reciproce legate de succesul proiectului, care reprezinta un factor cheie pentru succes. Fiind o metodologie de implementare foarte structurata si demonstrata, Singature va ghideaza pe dvs si compania dvs in cadrul unui proces care consta in cinci etape, de la analiza detaliata a cerintelor afacerii dvs, si pana la predarea solutiei, permitand companiei dvs sa inceapa rapid utilizarea aplicatiei Epicor pentru operatiunile zilnice.

Remote Consulting Center

Disponibil pentru mai multe produse Epicor, centrul pentru consultanta de la distanta (remote consulting center) ofera o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, flexibila si pe care sa o puteti utiliza la sediul dvs, precum si servicii suplimentare pentru a ajuta clientii in cadrul implementarilor. Utilizand un plan detaliat al proiectului, bazat pe metodologia Epicor Signature, clientii sunt ghidati in cadrul procesului de upgrade – de la distanta, economisind timp si bani.

Business Process Consulting

Pe langa recuperarea investitiilor care vine odata cu o implementare rapida si cu inceperea utilizarii aplicatiei in productie, Epicor Professional Services poate sa va ajute sa obtineti o recuperare mai rapida a investitiilor, prin intermediul consultantei in business process management. De-a lungul anilor in care am venit in contact cu clienti, ca si dvs, consultantii nostri au invatat cum sa obtina maximum din aplicatiile noastre si care sunt practicile care produc cele mai bune rezultate. Epicor va poate ajuta sa va evaluati procesele, indiferent daca este vorba de analiza de inceput in suportul unui proiect de re-engineering sau de o analiza dupa inceperea utilizarii aplicatiei, punand accent pe initiative de imbunatatire a performantelor.

Systems Hardware and Consulting

Consultanti tehnici experimentati care au cunostinte detaliate atat despre solutiile Epicor cat si despre platformele pe care acestea le solicita, va pot ajuta sa va planificati infrastructura, sa va dimensionati partea de hardware si va mentineti cresterea.

Process and System Review

Condusa de consultanti seniori, care au ample cunostinte legate de domeniul dvs de activitate si de solutiile Epicor, aceasta analiza detaliata reprezinta o verificare a unui proces format din cinci etape, care le permite clientilor sa isi concentreze resursele catre proiecte profitabile, care au un impact semnificativ asupra bilantului companiei si care reduc costurile totale de achizitie. O planificare clara a sarcinilor legate de implementare ofera cea mai buna abordare pentru a putea realiza rapid si eficient aceste proiecte.

KPI Workshops

Workshop-ul “measure for success” pune in miscare companiile in cadrul procesului de obtinere a unei imagini noi si corecte a mediului de afaceri si apoi traduce aceste informatii in obiective comensurabile si indicatori cheie de performanta. Clientii utilizeaza aceste workshop-uri pentru a intelege punctele tari, puncete slabe, oportunitatile si amenintatrile. Rezultatul final il reprezinta un plan solid, cu obiective comensurabile, astfel incat imbunatatirile sunt realizate in domeniile care conteaza cel mai mult.


Documente Asociate de Epicor Servicii Profesionale


© Epicor Software Corporation Pagina de pornire |  Investitori |  Parteneri |  Confidentialitate |  Harta site-ului
Conditii de utilizare |  Politică de confidenţialitate Domenii |  Soluţii |  Produse |  Companie |  Clienţi |  Servicii |  Cariere
Industrii
Solutii
Produse
Companie
Clienti
Servicii
Cariere