Epicor ERP Software
   Global Sites

Learning and Education Services (Servicii educationale si de instruire)

Reprezinta cea mai importanta investitie pe care o puteti face pentru a asigura succesul solutiei dvs software. Astazi, Epicor® ofera materiale eductationale complete si vaste create pemtru a se potrivi nevoilor dvs specifice de instruire. De la cursuri online si clase de curs virtuale, pana la cursuri programate in cadrul centrelor de instruire sau la cursuri customizate, la sediul dvs, serviciile educationale si de instruire Epicor sunt prezente pentru a va ajuta sa reusiti, in locul ales de dvs si in modul care va este cel mai comod. Pe langa instrumentele eficiente de self-service, exista planuri educationale complete Premier si chiar si materiale de lucru pentru cursuri specializate, pentru a va asista in planificarea si succesul actualizarilor.

Instruirea joaca un rol vital in cadrul oricarei implementari. Organizatia dvs va obtine cele mai mari beneficii atunci cand angajatii inteleg cu adevarat aplicatiile software, fiind capabili sa fie mai productivi si sa isi usureze munca. La Epicor, putem sa va ajutam angajatii sa obtina aceasta intelegere a aplicatiilor, prin intermediul programelor de educatie si instruire (Learning and Education programs).

Echipa noastra educationala este din experti din domeniul academic si de afaceri. Acestia sunt experti in domeniul lor si in aplicatiile Epicor si combina in mod eficient experientele de invatare structurate cu provocarile din mediul real de afaceri. Scopul nostru este sa invatam din orice experienta formandu-ne o baza de cunostinte si entuziasmul necesar pentru a o dezvolta in continuare.

Classroom Training (Instruirea in sali de curs)

Epicor ofera programe de instruire pentru toate nivele din cadrul companiei dvs, de la top management si middle management si pana la utilizatorii ocazionali sau utilizatorii principali. Fiecare curs specializat evidentiaza concepte si ofera experiente pactice necesare pentru a utiliza cu succes sitemul.

eLearning

Gandite pentru a oferi o modalitate flexibila si ieftina de a va instrui angajatii, aceste sesiuni sunt oferite on-line, astfel incat nu se pune problema unor deplasari costisitoare sau a unor absente indelungate de la birou. Tot ceea ce va trebuie este o linie telefonica, un browser web, o conexiune la Internet si doua ore dedicate studiului.

Instruire la sediul dvs

Noi aducem instruirea la dvs. Prin instruirea la sediul dvs, instructorii nostri profesionisti pot sa aduca la dvs programa lor demonstrata. Cursurile sunt tinute la locatia dvs si sunt utile atunci cand data unui curs care se tine in afara sediului dvs nu se potriveste cu orarul dvs, cand este vorba de un grup mare care urmeaza sa fie instruit, sau atunci cand doriti sa pastrati confidentialitatea asupra anumitor aspecte. Instruirea la sediul dvs permite, de asemenea, transferul de informatii specifice clientilor. Putem sa cream cursul astfel incat sa raspunda nevoilor specifice mediului dvs. Veti economisi timp si bani prin efectuarea cursurilor la sediul dvs.

Distance Learning (Invatarea la distanta)

Cautati un program de instruire si mai personalizat? Distance Learning poate sa reprezinte raspunsul. Oferind la fel de multe functionalitati ca si eLearning, dar avand capacitatea de a lucra unu-la-unu cu angajatii dvs, Distance Learning ofera un plan personalizat pentru a-I ajuta pe angajatii dvs sa obtina maximum din cadrul aplicatiilor Epicor.

Mai multe informatii

Pentru planificarile cursurilor viitoare sau pentru informatii despre cursuri, va rigam sa vizitati site-ul EPICWEB si sa accesati linkul Education.

Daca aveti nevoie de asistenta pentru inregistrare, autentificare sau navigare, va rugam sa contactati Education@Epicor.com sau sa sunati la 1-800-999-1809.


Documente Asociate de Epicor Servicii Educationale si de Instruire


© Epicor Software Corporation Pagina de pornire |  Investitori |  Parteneri |  Confidentialitate |  Harta site-ului
Conditii de utilizare |  Politică de confidenţialitate Domenii |  Soluţii |  Produse |  Companie |  Clienţi |  Servicii |  Cariere
Industrii
Solutii
Produse
Companie
Clienti
Servicii
Cariere