Epicor ERP Software
   Global Sites

Aflați de ce Epicor® este poziționat ca Vizionar în raportul „Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies”

Citiţi întregul raport de la Gartner, care poziţionează Epicor ca Vizionar în Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies.1

Sistemul ERP de la Epicor de ultimă generaţie (denumit anterior Epicor 9) este un nou tip de soluţie; dezvoltat pe arhitectura de business Epicor ICE, software-ul este proiectat pentru a oferi flexibilitate extinsă, ergonomie şi agilitate în susţinerea integrării între aplicaţii şi a colaborării între companii, permițând astfel furnizarea informaţiilor către întreaga organizaţie.

Arhitectura de business inovatoare permite implementări ale soluţiei ERP de la Epicor de tip Software ca serviciu (SaaS) multi-tenant pentru micii producători şi distribuitori. Epicor este unul dintre puţinii furnizori care au proiectat, într-un singur produs, atât o versiune completă SaaS multi-tenant cât şi o versiune on-premise.

În prezent, peste 4.000 de clienţi care reprezintă 70 de ţări din toată lumea au selectat soluţia ERP de la Epicor - lansată pentru a pune la lucru puterea platformei de ultimă generaţie în slujba susţinerii inovării afacerilor, în vederea îmbunătăţirii proceselor şi pentru realizarea unei viziuni cu adevărat integrate asupra companiei şi a lanţului de valori.


Gartner Magic Quadrant este protejat prin drepturi de autor 11 septembrie 2013 Gartner, Inc. şi este reutilizat cu permisiune. Magic Quadrant este o reprezentare grafică a unui loc pe piaţă într-o şi pentru o anumită perioadă de timp. Acesta descrie analiza Gartner în legătură cu modul în care sunt măsuraţi anumiţi furnizori în funcţie de criteriile pentru acel loc pe piaţă, aşa cum este definit de Gartner. Gartner nu susţine niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicaţiile sale de cercetare şi nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai mari evaluări. Publicaţiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizaţiei de cercetare Gartner şi nu trebuie interpretate ca declaraţii de facto. Gartner neagă toate garanţiile, explicite sau implicite, cu referire la această cercetare, inclusiv toate garanţiile de vandabilitate sau adecvare cu un anumit scop.

1 Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” elaborat de Christian Hestermann, Chris Pang și Nigel Montgomery, 11 septembrie 2013.

Documente Asociate de Magic Quadrant© Epicor Software Corporation Pagina de pornire |  Investitori |  Parteneri |  Confidentialitate |  Harta site-ului
Conditii de utilizare |  Politică de confidenţialitate Domenii |  Soluţii |  Produse |  Companie |  Clienţi |  Servicii |  Cariere
Industrii
Solutii
Produse
Companie
Clienti
Servicii
Cariere