Iparág-specifikus üzleti szoftverek | Epicor
Go Search
 • partners-banner.png
 • Iparág-specifikus üzleti szoftverek

  Az Epicor® iparág-specifikus üzletiszoftver-megoldásai vállalatok ezreit segítik a világ minden táján. Mindegyik megoldása túlmegy a hagyományos vállalatirányítási szoftver (ERP) fogalmán, és többek között pénzügyi menedzsmentet, termékmenedzsmentet, ügyfélkapcsolat-kezelést (CRM), humántőke-menedzsmentet, ellátásilánc-kezelést (SCM) is biztosít.

  Az Epicor olyan megoldásokat készít, amelyek a gyártócégek, disztribútorok, a kiskereskedelmi, a vendéglátó-ipari és az általános szolgáltatócégek igényeire vannak szabva, köztük az iparágak és a vertikális piacok teljes köre számára testreszabott üzleti szoftvereket. Univerzális megoldás nem létezik, ezért az Epicor olyan „üzleti rétegekből” álló szerkezettel készítette el üzletiszoftver-megoldásainak új generációját, hogy a legkisebb induló cégtől a legnagyobb multinacionális vállalatig mindenkinek megfeleljen, ugyanakkor kielégítse az eltérő iparágak (például a fémmegmunkálás, a gépjárműgyártók, az általános szolgáltatócégek és a több csatornán tevékenykedő kiskereskedelmi vállalatok) különböző összetettségű szükségleteit. Az Epicor felismerte, hogy a földrajzi elterjedtségben rejlő lehetőségeket ki kell aknázni a vállalkozás árbevételének és kiadásainak oldalán is, ezért teljes körű, iparági szakértelemre épülő üzleti szoftvereinek segítségével hatékonyabb működés és világszínvonalú ügyfélszolgálat érhető el, ami versenyelőnyre ad módot.

  Az üzletiszoftver-megoldások új generációja

  Az Epicor átlátja napjaink gyorsan változó gazdaságát és a változások alapvető mozgatórugóit, valamint azt is, hogy milyen lehetőségeket teremthetnek. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet mindig előzetes tervet kidolgozni a változó követelményekre és piaci környezetre.

  Azzal lehet világszínvonalú, az ügyfelek elégedettségét élenjáró szintre emelő üzleti tevékenységet megvalósítani, hogy mindig a legkiválóbb minőséget és folyamathatékonyságot érjük el az egész vállalatra kiterjedően. Az Epicor elkészítette az üzleti szoftverek új generációját, amelyekkel minden területen optimalizálható a teljesítmény, akár helyi, akár regionális, akár globális szinten tevékenykedik a vállalat. • Kérdés feltétele egy Epicor szakértőnek e-mailben, telefonon vagy csevegéssel


small-menu-callout.png
small-logo.png