Go Search
 • Nézze meg, hogy miért nevezik az Epicor®-t jövőbe mutatónak a Gartner Single-Instance (egy telepítésű) Magic Quadrant elemzésében, a termék-központú középvállalati piacon

 • Olvassa el a teljes Gartner jelentést, amely magában foglalja az Epicor, mint egy látnoki a Gartner Magic Quadrant for Single-Bíróság ERP termék-központú Középvállalati Companies.

  Az új verziója az újgenerációs Epicor ERP vállalatirányítási rendszerünknek, az Epicor ERP 10-es verzió, olyan újszerű technológiára épül, mely lehetővé teszi, hogy az ERP egyszerre legyen könnyebben használható, együttműködőbb és rugalmasabb, mint valaha. Az Epicor ERP célja, hogy támogassa korunk üzleti folyamatait, melyekben fontos az együttműködés, a telepítési rugalmasság, a megnövelt teljesítmény és a különféle eszközökön való hozzáférés. Az Epicor ERP egységes élményt nyújt különféle eszközökön – a tabletektől a PC-ig – és felhő (cloud), vagy managed services szolgáltatásokat kínál.

  A nagyszerű Epicor ICE üzleti architektúra, az Epicor ERP alapja, egy keret, mely lehetővé teszi az Epicor ERP egyszerű kapcsolódását más rendszerekhez anélkül, hogy a forráskódot módosítani kellene. Mára több mint 5.000 ügyfél – a gyártóktól a kereskedőkön át a szolgáltatókig – a világ 80 országában választotta az Epicor ERP-t.

  A felhasználók felismerték az ERP megoldás előnyeit, mely könnyebben használható, kétszer olyan gyors, négyszer jobban skálázható, míg hardver igényei a felére csökkentek, és ezáltal csökkennek a költségei az üzletmenetnek, 100 %-ban kiaknázva a Microsoft® technológiát. Fedezze fel az Epicor ERP 10 megoldás központot, hogy többet tudjon meg erről a jövőbe mutató megoldásról.
  A Gartner nem minősíti a tanulmányában megjelenő egyik szállítót, terméket vagy szolgáltatást sem, és nem tesz olyan javaslatot a felhasználóknak, hogy csak a magasabbra értékelt szállítókat válasszák. A Gartner publikációi a Gartner kutató szervezetének véleményét tartalmazzák, és azok nem értelmezhetők ténymegállapításnak. A Gartner kizár minden kifejezett és hallgatólagos garanciát a jelen kutatásra vonatkozóan, beleértve a forgalmazhatóságra és a rendeltetésszerű működésre vonatkozó garanciákat is.


  1 Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” by Christian Hestermann, Nigel Montgomery, Chris Pang and Michael Guay, December 9, 2015.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »

small-menu-callout.png
small-logo.png