small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Az Epicor® Software Corporation-ről röviden

  Alapítás éve

  1972

  Székhely

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Webhely

  Tulajdonlás

  Magántulajdonban

  Bevételek

  0.9 milliárd USD

  Alkalmazottak

  3,900

  Kirendeltségek

  Üzleti tevékenység

  Az Epicor Software a világ egyik élenjáró vállalata, amely vállalati szoftvermegoldásokat készít a gyártásban, disztribúcióban, kiskereskedelemben, vendéglátóiparban és szolgáltatóiparban tevékenykedő szereplők számára. A több mint 150 országban 20 000 ügyféllel rendelkező Epicor integrált vállalatirányítási (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM), ellátásilánc-kezelési (SCM) és vállalati kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat készít, melyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy jelentősen előmozdítsák a hatékonyságot és növeljék nyereségességüket. Az 1984-ben alapított Epicor immár 25 éve élenjáró a technológiai innovációban, ami olyan vállalati megoldásokat eredményezett, amelyek a vállalatok számára a versenyelőny megszerzéséhez nélkülözhetetlen mérhetőséget és rugalmasságot kínálnak. Az Epicor teljes, egyetlen szállítótól számon kérhető szolgáltatásainak választéka gyorsítja a megtérülést és csökkenti a birtoklási összköltséget, legyen szó akár helyi, regionális vagy globális léptékű üzleti tevékenységről. A vállalat központja az egyesült államokbeli Austin-ban található (Texas állam), irodái és leányvállalatai globális lefedettséget biztosítanak. További információkért látogasson el a www.epicor.com weboldalra.

  Díjak és iparági elismerések

  Tekintse meg a díjak és elismerések teljes listáját.

  Megoldások

  Gyártás
  Az Epicor a gyártott terméktől függetlenül olyan megoldást tud biztosítani, amely a gyártási folyamat egészét képes kiszolgálni a tervezéstől és beszerzéstől kezdve a feladat költségeinek meghatározásán, a legyártáson át egészen a pénzügyekig és további területekig. Megoldásunk túlmutat a hagyományos ERP-kereteken, és magába foglalja az ügyfélkapcsolat-kezelést, az üzleti intelligenciát és az elektronikus kereskedelmet is. Ami a legfontosabb, hogy az Epicor gyártási megoldásai zökkenőmentesen képesek olyan összetett követelményeket is kezelni, mint például a rendelés szerinti gyártás, ugyanakkor az olyan ismétlődő követelményeknek is megfelelnek, mint például a készletre gyártás – ez a fajta sokoldalúság valóban többféle módban működő gyártási környezetek kiszolgálására alkalmas.

  Disztribúció
  Az Epicor disztribúciós megoldásai felgyorsítják a rendeléstől a kiszállításig tartó folyamatot, a készletmozgást gyorsításához, a jobb ügyfélszolgálati tevékenységhez és a nagyobb nyereségességhez szükséges adatokat pedig gyorsabban hozzáférhetővé teszik. A megoldás összetevő között megtalálhatók az ellátási lánc átfogó kezelésére használható funkciók, rendelésbevitel, beszerzés, készletkezelés, valamint az ellátási lánc működtetéséhez kapcsolódó olyan fejlett szolgáltatások is, mint például a raktárkezelés. Ezt a kiterjesztett értékláncot az ügyfelekkel és a beszállítókkal ápolt kapcsolatok kezelése, robusztus pénzügyi és üzemeltetési üzletiintelligencia- funkciók is kiegészítik.

  Kiskereskedelem
  A forgalom növelése, az ügyfelek kiszolgálásának javítása, a több értékesítési csatornával működő vállalatok nyereségességének új szintre emelése – ez az, amitől sikeresen működhet egy virágzó kiskereskedelmi tevékenység. Az Epicor kiskereskedelmi megoldásai a sikerhez szükséges, valós időben működő eszközöket adják a kereskedők kezébe. Az ilyen eszközök között megtalálhatóak az értékesítési pont (POS), az eladótérben és a háttérben működő (back office) rendszerek, valamint az áruházakat a vállalati alkalmazásokkal és egymással összekapcsoló rendszerek is.

  Vendéglátóipar
  Kevés iparágban erősebb a verseny, mint a vendéglátásban. Az Epicor vendéglátó-ipari megoldásai biztosítják a növekedéshez, a kifinomultabb működéshez és a nagyobb nyereségességhez szükséges eszközöket. Az összetevők között megtalálhatók az átfogó irányítási és háttérrendszerek (back office), valamint az üzleti intelligencia jellegű funkciók.

  Szolgáltatóipar
  Gyorsuló világunkat a szolgáltatások dominálják, és még sosem jelentkeztek nagyobb lehetőségek és kihívások a szolgáltatószektor számára. Az Epicor szolgáltatási megoldásai a pénzügyi és szakmai szolgáltatásokat nyújtó szervezetek számára egyaránt olyan alapot biztosítanak, amelyre építkezve nagyobb sikerek érhetők el. Megoldásaink az ajánlatkezeléstől, a projektkönyveléstől, a megbízásteljesítéstől kezdve az erőforrások kezeléséig a szolgáltatószervezet átfogó racionalizálására alkalmazhatóak.

  Globális szolgáltatás és támogatás

  Az Epicor az egész világot behálózó, több mint 2400 lelkes munkatárssal működő irodái Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Csendes-óceáni térségben nyújtják szolgáltatásaikat. Egységes, a hét minden napján 24 órában működő globális szolgáltatási és támogatási infrastruktúránk több mint 20 000 ügyfélnek nyújt segítséget a világ 150 országában, több mint 30 nyelven. Az Epicor támogatási központokat működtet a működési területét jelentő összes főbb térségben, emellett az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Oroszországban üzemelnek fejlesztőközpontjaink is – ez segíti elő, hogy ügyfeleink csakis a legkiválóbb minőségű termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá.

  Az Epicor a középpiaci kategóriában szerzett páratlan tapasztalataira építve egy nagy mértékben strukturált bevezetési módszertant alakított ki, ez a Signature. A már több ezer projektben, és több száz tanácsadó munkája során bevált Signature módszertan lehetővé teszi a számunkra, hogy kiszámítható módon hatékony, jól menedzselt rendszerbevezetéseket végezzünk a világ különböző részein található ügyfeleinknél.

  Disztribúciós csatornák

  Az Epicor termékeinek értékesítése hibrid jellegű disztribúciós csatornán keresztül történik, amely kifejezetten a középvállalatok egyéni igényeinek megfelelően van kialakítva, és nemzetközi szinten több mint 300 szerződött partnerrel működik. Az Epicor megoldásait globális szinten a közvetlen értékesítési képviseletekből és a hozzáadott értéket létrehozó viszonteladókból egyszerre álló rendszer értékesíti.

  Megoldásszállítók

  Az Epicor több mint 60 független szoftvergyártóból álló globális hálózatán keresztül kínál kiegészítő termékeket megoldásaihoz. Az Epicor megoldásszállítói a zökkenőmentesen integrálható alkalmazások és alkalmazásbővítmények széles skálájával átfogó és bevált megoldások használatát teszik lehetővé az Epicor ügyfelei számára.