Epicor ERP Software
   Global Sites

Kiskereskedelmi POS és áruházi rendszerek

Az értékesítési pont (POS) szoftver napjainkban a kiskereskedelemben használt, a működés szempontjából leginkább kritikus fontosságú rendszer, nem csupán a vevők kellemesebb vásárlási tapasztalatainak áll középpontjában, de a termelékenységet és az eladásokat is fokozza. Napjaink több csatornára épülő, valós időben zajló tevékenységekre épülő világában a kiskereskedelmi POS rendszerek nem szigetelhetők el az egyéb, a működés szempontjából kritikus fontosságú rendszerektől. Képesnek kell lenniük más áruházakkal és más értékesítési csatornákkal kommunikálni, valamint adatot cserélni a központi irodai rendszerekkel, hogy az áruházakban dolgozó munkatársak számára a megfelelő információk álljanak rendelkezésre.

POS szoftverek és áruházi rendszerek

Az Epicor® kiskereskedelmi áruházi megoldásai robusztus kiskereskedelmi POS és áruházi rendszereket tartalmaznak nagy megtérülést jelentő alkalmazásokkal. A POS rendszer számos szolgáltatást nyújt, nagy rugalmasságát az egyéni üzleti igényeket kielégítő konfigurátor biztosítja. Valós idejű, központi keresési képességei mellett tartalmaz ügyfélkapcsolat-kezelési, készletkeresési és rendeléskezelési, visszáru-kezelési és mobilitás jellegű funkciókat is.

Az Appbuilder és az intelligens ügyfelek a kiskereskedelmi funkciókat olyan eszközökre is kiterjesztik, mint például kioszkokra és mikrokioszkokra, ilyen formában a kereskedő olyan POS-funkciókat valósíthat meg, mint az árak és a készlet ellenőrzése, sőt akár bevásárlókosarat is kialakíthat a rendszerben a vevői oldalon történő használatra.

Az Epicor kiskereskedelmi áruházi megoldásai a kereskedők számára teljes körű funkciókat tartalmazó middleware réteget biztosítanak az adatok továbbításához és átalakításához, többek között olyan széles körű lekérdezési funkciókkal, amelyek révén a kereskedők szabályozhatják és prioritási sorrendben hajthatják végre az áruházak és a központ közötti adatátvitelt.

A vállalkozás növekedését segítő POS szoftvermegoldások

Az Epicor kiskereskedelmi áruházi POS szoftvermegoldásait az áruház hatékony és egyszerű irányításához szükséges back office funkciók teljes skálája egészíti ki. Ezek a modulok a POS rendszerből is hozzáférhetőek, így a vezetők rugalmasan dolgozhatnak a készlettel, az alkalmazottak adataival kapcsolatos vagy egyéb feladatokon, miközben továbbra is figyelemmel követhetik az eladótérben folyó munkát.

Kérdései vannak POS szoftverünkkel kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt a retailinfo@epicor.com címre.


Kérdezzen egy Epicor Point-of-Sale szakértőt
Epicor Point-of-Salehez kapcsolódó anyagok


© Epicor Software Corporation Főoldal |  Befektetőknek |  Partnerek |  Biztonság |  Oldaltérkép
Felhasználói feltételek |  Adatvédelmi szabályzat Industries |  Megoldások |  Products |  Cégünk |  Customers |  Services |  Careers
Iparágak
Megoldások
Termékek
Cégünkről
Ügyfelek
Szolgáltatások
Karrier