Epicor ERP Software
   Global Sites

Képzés és oktatás

Az üzleti szoftvermegoldás sikeressége a legértékesebb üzleti beruházás. Az Epicor® széleskörű és átfogó képzési programot kínál ügyfelei sajátos tanulási igényeire szabva. Az Epicor képzési és oktatási központja online kurzusokat, virtuális képzéseket, ütemezett tantervet és rendszeres helyszíni képzési programokat kínál, amelyekből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb és legkényelmesebb képzési módszert. A költséghatékony tanulási segédeszközök mellett az átfogó Premier képzési tervek és speciális oktatási segédanyagok a legfrissebb és leghatékonyabb képzési tervekkel párosulnak.

Az oktatás létfontosságú szerepet tölt be a termékbevezetésekben. A képzések legfontosabb előnyei akkor realizálódnak igazán, amikor alkalmazottai megértik a vállalkozásában használt szoftver működését, ezáltal megtanulják hatékonyabban és egyszerűen kezelni. Az Epicor képzési és oktatási programjaival segít abban, hogy vállalata alkalmazottai megszerezzék a szükséges tudást.

A képzési csoportjaink átfogó elméleti és üzleti ismeretekkel rendelkeznek. A képzett szakemberek tudásával és az Epicor szoftver használatával hatékonyan sajátíthatja el a valódi üzleti kihívásokon alapuló rendszerezett tanulási folyamatokat. Célunk, hogy ügyfeleink alapos ismereteket szerezzenek a képzések során, ezáltal igényük legyen a további ismerek elsajátítására.

Tantermi képzés

Az Epicor minden vállalati alkalmazottnak – felsővezetőknek, középvezetőknek, alkalmi és állandó felhasználóknak is kínál kurzusokat. A kurzusok elméleti és gyakorlati képzésből állnak, amelyek során a rendszerek hatékony felhasználási módjait sajátíthatják el a résztvevők.

eLearning

Az alkalmazotti képzés rugalmas és költséghatékony módja, mivel a kurzusokat interneten keresztül kell teljesíteni, így megspórolhatja az utazási költségeket, valamint alkalmazottjai nem töltenek sok időt az irodán kívül. Nincs másra szükség csak telefonos és internetes kapcsolatra, egy webböngészőre és a tanulásra fordított, maximum 2 órányi időre.

Helyszíni képzések

A kurzusokat akár házhoz is visszük! A helyi képzéseink során képzett oktatóink a vállalati helyszínen ismertetik a tananyagot. Az irodai képzések különösen akkor lehetnek hasznosak, ha a kiszervezett oktatás nem összeegyeztethető a vállalat időbeosztásával, túl nagy csoportot kell oktatni vagy bizonyos vállalati anyagokat bizalmasan szeretne kezelni. A helyszíni képzések keretében lehetőség nyílik ügyfélspecifikus tananyag összeállítására. Az oktatás menetét tehát úgy tudjuk alakítani, hogy az megfeleljen vállalati környezete igényeinek. Ezzel a módszerrel időt és költségeket spórolhat meg.

Távoktatás

Igényeinek még megfelelőbb online képzési program érdekli? A távoktatás megfelelő választás lehet. Bár az eLearning funkcióihoz hasonló lehetőségeket kínál, azonban a távoktatás során alkalmazottjai egyénre szabott tananyagot kapnak, ezáltal a lehető legátfogóbb ismeretet sajátíthatják el az Epicor szoftvereivel kapcsolatban.

További információk

A soron következő képzésekről és képzési tervekről kapcsolatos információkért látogassa meg az EPICWEB központunkat, majd kattintson az Oktatás ikonra.

Ha bejelentkezéssel, regisztrációval és a weboldal használatával kapcsolatban kérdése van, írjon e-mailt az Education@Epicor.com e-mail címre vagy hívja fel a 1-800-999-1809 telefonszámot.
© Epicor Software Corporation Főoldal |  Befektetőknek |  Partnerek |  Biztonság |  Oldaltérkép
Felhasználói feltételek |  Adatvédelmi szabályzat Industries |  Megoldások |  Products |  Cégünk |  Customers |  Services |  Careers
Iparágak
Megoldások
Termékek
Cégünkről
Ügyfelek
Szolgáltatások
Karrier