Epicor ERP Software
   Global Sites

Technológiai megoldásokat szállító partner: Microsoft

Az Epicor és a Microsoft együttműködése hosszú múltra tekint vissza. Epicor immár húsz éve fejleszti üzleti alkalmazásait a Microsoft által kínált platformokra. Vállalatunk elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleinek vezető iparágspecifikus vállalati szoftvermegoldásokat nyújtson. Ezt a törekvést erősíti a Microsofttal való együttműködésünk.

A mérhető üzleti előnyök érdekében kifejlesztett újszerű technológiák értékelése, megértése és hatékony kiaknázása iránti elkötelezettségnek köszönhetően az Epicor elsőrangú technológiai fejlesztővé vált. Ennek köszönhetően a Microsoftnál felmerült az igény, hogy az Epicor formálja a vállalati szolgáltatások fejlesztéséhez köthető irányvonalat. Az Epicor folyamatosan részt vesz a Microsoft Technology Adoption programjaiban (TAPs), ami csak néhány partner kiváltsága. Ezen programok keretében az Epicor már idejekorán hozzáférhet a Microsoft technológiai újításaihoz és a szükséges eszközökhöz, ezáltal átfogó termékfejlesztéseket szállíthatunk ügyfeleinknek: a szoftverteszteléshez szüksége bétaverziókat, illetve speciális technológiai információkat.

Az Epicor vezető pozícióját a szoftverfejlesztések terén a Microsoft 2001-ben az „ERP Solution of the Year” elismeréssel, 2003-ban pedig a „.NET Application of the Year”elismeréssel honorálta. Az Epicor a Global ISV versenyén 2004-ben és 2007-ben is előkelő helyezést ért el.

Az Epicor és a Microsoft hosszú távú partneri megállapodása folytatódik, ennek köszönhetően továbbra is integrált Microsoft-alapú megoldásokat szállíthatunk a középvállalkozásoknak és a nagyvállalatoknak. A megoldásoknak köszönhetően csökkenthető a rendszerek fenntartási költsége, fellendülnek a vállalati folyamatok és a beruházások gyorsabban megtérülnek.

Az irodai alkalmazások kibővítik a vállalati megoldások hozzáférhetőségét és értékét

„Célunk, hogy ügyfeleink hatékonyabban felhasználhassák az Epicor alkalmazásokon keresztül rögzített információkat, azáltal, hogy bárhol és bármikor hozzáférhetővé tesszük számukra a releváns és aktuális adatokat.”
James Norwood, az Epicor termékmarketing részlegének alelnöke

A vezető független szoftvergyártók által kínált technológiai funkciók hatékonnyá teszik a folyamatok kezelését a középvállalkozások számára

„A Visual Studio 2005 környezet és a .NET Framework 2.0 keretrendszer olyan sokrétű funkciót kínál, amely megkönnyíti a vállalkozással kapcsolatos folyamatok kezelését.”
Bart Elia, az Epicor szoftvermérnöke

Az ERP szoftverszolgáltatók erős és centralizált informatikai szolgáltatásmendzsmentet kínálnak ügyfeleiknek

„A többszálas alkalmazásfuttatással akár 200–300%-os nyereséget könyvelhetünk el egyes ágazatokban.”
Hakan Ebersjo, az Epicor termékmarketing részlegének igazgatója  related information

"Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

Kevin Johnson
President of Platforms & Services Division at Microsoft

Watch the video

 


© Epicor Software Corporation Főoldal |  Befektetőknek |  Partnerek |  Biztonság |  Oldaltérkép
Felhasználói feltételek |  Adatvédelmi szabályzat Industries |  Megoldások |  Products |  Cégünk |  Customers |  Services |  Careers
Iparágak
Megoldások
Termékek
Cégünkről
Ügyfelek
Szolgáltatások
Karrier