Epicor ERP Software
   Global Sites

Szövetséges partnerek

Az Epicor olyan vállalatokkal épít ki stratégiai kapcsolatot, amelyek az Epicorhoz hasonlóan teljes körű szoftvermegoldásokat kínálnak középvállalkozásoknak, hogy azok jelentős versenyelőnyre tegyenek szert a piacokon. Az Epicor szövetségesei iparágspecifikus megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek, illetve azt a filozófiát vallják, hogy az együttműködéssel szerzett tudás, szakértelem és gyümölcsöző stratégiai partnerség tovább növelheti a hozzáadott értéket az iparági megoldások terén. Ha további információkat szeretne megtudni az Epicor termékeiről és elképzeléseiről, tekintse meg a weboldalon található ismertetőinket. Amennyiben az Epicor partnere szeretne lenni, töltse ki az itt található űrlapot.

Az Epicor stratégiai partnerkapcsolatok keretében megoldások egész tárházát kínálja ügyfeleinek.

Szoftvermegoldásokat nyújtó partnerek

Az Epicor számos partneri megállapodást kötött a kategóriájukban legjobb megoldásokat szállító független szoftvergyártókkal (ISV). A szoftvergyártók megoldásaikon keresztül az Epicor szoftvereibe integrálható helyi és SaaS modelleket kínálnak, amelyek lehetővé teszik az iparágspecifikus üzleti hibák kijavítását és megelőzését, valamint igazodnak az ipari részterületek igényeihez. 
 

Stratégiai szolgáltatópartnerek

Az Epicor elismeri azt az értéket, amelyet az informatika területén működő szolgáltató szervezetek átfogó ipari megoldásaikon keresztül kínálnak ügyfeleiknek. Vállalatunk számos céggel alakított ki szövetséget, egyrészt nemzeti és nemzetközi tanácsadó vállalatokkal, amelyek kimagasló informatikai szükségletfelmérési és rendszerimplementációs szolgáltatásokat ajánlanak középvállalkozások számára, másrészt irányított szolgáltatást kínáló intézményekkel, amelyek rendszerfelügyeletben és adatbáziskezelésben nyújtanak segítséget ügyfeleiknek. A stratégiai szolgáltatópartnerek kiterjedt szolgáltatásainak igénybevételével ügyfeleink hatékonyabban használhatják informatikai eszközeiket.
 

Technológiai megoldásokat szállító partnerek

Az Epicor hosszú múltra tekinthet vissza az innovatív szoftveralkalmazások fejlesztése terén. Ehhez a sikerhez hozzájárult az Epicor és néhány, platform és hardvemegoldásokat nyújtó iparágvezető vállalat közötti stratégiai kapcsolat.  Ezeken az iparági szövetségeken keresztül az Epicor továbbra is innovatív technológiákat szállít ügyfeleinek, amelyek növelik a termelékenységét és felgyorsítják a befektetések megtérülését, azonban az IT eszközök fenntartási költségeit reális szinten tartják.

Technológiai megoldásokat szállító jelenlegi partnereink:

Ha kérdései vannak az Epcor szövetségeseivel kapcsolatban, küldjön e-mailt az alliances@epicor.com e-mail címre.


 © Epicor Software Corporation Főoldal |  Befektetőknek |  Partnerek |  Biztonság |  Oldaltérkép
Felhasználói feltételek |  Adatvédelmi szabályzat Industries |  Megoldások |  Products |  Cégünk |  Customers |  Services |  Careers
Iparágak
Megoldások
Termékek
Cégünkről
Ügyfelek
Szolgáltatások
Karrier