small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • company-banner.png
 • Epicor® szoftver

  Mi az Epicor lényege? Az általunk kiszolgált piacokra fordított teljes figyelem. A világszínvonalú szoftverek és az innovatív technológiák melletti elkötelezettségünk. Az induló vállalkozások, a regionális cégek és a világvállalatok igényeinek való megfeleléshez szükséges globális infrastruktúra és tapasztalat. A kiváló minőség biztosítása az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások és az ügyfelek elégedettsége terén. Az az erő, jövőkép és életképesség, amellyel hosszú távú üzleti partnerek lehetünk. Valamint az, hogy bármit tegyünk is, mindig az ügyfelet állítjuk a középpontba.

  Több mint 150 országban 20 000-nél több ügyfelünk veti bizalmát az Epicor ERP rendszer megoldásaiba, hogy megfelelhessen napjaink üzleti kihívásainak – és hogy a jövőben még nagyobb sikereket érhessen el. Az Epicor üzleti megoldásai több, mint 30 nyelven állnak rendelkezésre, így bármilyen szervezet igényeinek képes megfelelni, legyen szó akár helyi, regionális vagy multinacionális szintű üzleti tevékenységről.

  Az Epicor szoftvereinek segítségével a legfontosabb iparágak – termelés, disztribúció, szolgáltatóipar és kiskereskedelem – sajátos szükségleteinek megfelelve olyan teljes körű és korszerű megoldások alakíthatók ki, illetve olyan iparági szakértelem érhető el, amellyel fokozható a működés hatékonysága, és versenyelőnyre lehet szert tenni. Az Epicor több mint 25 éve szállít innovatív, díjnyertes szoftvermegoldásokat ügyfeleinek, így erős és stabil partner, amelyben ügyfelei nemcsak most, hanem a jövőben is megbízhatnak.

  Az Epicor ERP- és szoftvermegoldásainak tervezésénél fő szempont volt a költséghatékonyság, csakúgy, mint a nagy teljesítmény, a rugalmasság és a skálázhatóság. Az Epicor egyik fontos célja, hogy integrált ERP szoftvereket vezethessen be. Az Epicor megoldásai kellően skálázhatók és rugalmasak a hosszú távú növekedéshez, ezenkívül teljes körű szolgáltatások egészítik ki őket, így „egyetlen felelős” gondoskodik a rendszerről. Megoldásaink ezenkívül alkalmasak arra, hogy együtt bővüljenek a vállalat növekedésével, ennek köszönhetően a kezdetben kisebb vállalatok is ki tudtak tartani az Epicor ERP és szoftvermegoldásai mellett még akkor is, ha több milliárd dolláros világcéggé nőtték ki magukat.


 • Kérdés feltétele egy Epicor szakértőnek e-mailben, telefonon vagy csevegéssel