Go Search

Nordic Cast Sourcing

Yritystiedot

 • Sijainti: Helsinki
 • Toimiala: teollinen hankinta
 • Toimipaikkojen lukumäärä: 6
 • Kotisivut: www.ncsourcing.com

"Epicor on auttanut meitä tehostamaan prosessejamme sekä tehnyt päivittäisestä liiketoiminnastamme läpinäkyvämpää. Epicorin ERP-ratkaisu on avainasemassa tulevaisuuden kehityssuunnitelmissamme. Järjestelmän globaalit ominaisuudet mahdollistavat kansainvälisen rahaliikenteen, yritystoiminnan eri valuutoilla ja se ottaa myös huomioon eri maiden lainsäädännön sekä verotuksen. Siis kaiken, mitä tarvitsemme. Kun me kasvamme, Epicor kasvaa meidän mukanamme."
Robert Blomstedt, Varatoimitusjohtaja | Nordic Cast Sourcing

 

Nordic Cast Sourcing on kansainvälisen teollisen alihankinnan ammattilainen, joka tehostaa kumppaniverkostonsa avulla kuntien ja eri teollisuuden alojen hankinta - ja toimitusketjuja. NC Sourcingin globaali jakeluverkosto ulottuu Brasilian, Kiinan, Baltian maiden, Valko-Venäjän, Pakistanin ja Venäjän kautta aina Vietnamiin asti. Yrityksen päämarkkinat ovat Suomessa, Ruotsissa, Benelux-maissa ja Saksassa. Yritys toimittaa ja myy sekä komponentteja ja kokoonpanoja, että valmiita tuotteita rakennusteollisuudelle, konepajoille ja kuluttajatuoteteollisuudelle. NC Sourcing on perustettu vuonna 2005 ja yrityksen pääkonttori on Helsingissä.

Asiakastietojen tallennuksen tärkeys

Ennen Epicorin toiminnanohjausjärjestelmän (Epicor ERP) käyttöönottoa NC Sourcingilla oli käytössään ainoastaan web-pohjainen kirjanpitopalvelu, jonka avulla yritys hoiti asiakkaiden ja kumppaneiden laskutuksen. NC Sourcingin päätavoitteena oli löytää helposti käytettävä ja muokattavissa oleva ratkaisu, joka tukisi yrityksen globaalia kasvua.

NC Sourcingin asiakastietokanta kasvaa tasaista tahtia ja uusia asiakastietoja lisätään tietokantaan päivittäin. Näiden tietojen ylläpito pelkästään sähköpostin avulla ei enää ollut toimiva ratkaisu ja usein tieto hukkui matkalla. Epicorin avulla NC Sourcing pystyy nyt tallentamaan kaikki asiakastiedot yhteen, helppopääsyiseen paikkaan.

NC Sourcing hankkii tuotteita ympäri maailmaa, joten ostomääräysten ylläpito ja prosessointi ovat yritykselle elintärkeitä toimintoja. Epicor ERP:n raportointityökalujen avulla NC Sourcing voi nyt tarkkaan analysoida ja mitata alihankkijoidensa toimintaa ja aikatauluissa pysymistä.

Helppokäyttöisyys pääsyy valintaan

Ennen kuin NC Sourcing päätyi valitsemaan Epicorin toiminnanohjausjärjestelmän, seuloi se tarkkaan kymmenen eri suomalaista ja pohjoismaista ohjelmistotarjoajaa. Näistä kymmenestä yrityksestä valittiin kolme, joita pyydettiin esittelemään ratkaisunsa syvällisemmin. "Epicorin erittäin tarkka esitys ja rehellinen asenne siihen, mitä toiminnanohjausjärjestelmän päivittäminen vaatii, vakuutti meidät siitä, että Epicor ERP on meille se oikea ratkaisu", kertoo NC Sourcingin varatoimitusjohtaja Robert Blomstedt. "Ihastuimme myös järjestelmän ulkonäköön, sekä sen helppokäyttöisyyteen."

Tällä hetkellä NC Sourcingilla on käytössä Epicorin myynti ja -ostomodulit sekä raportointityökalut. Järjestelmä on myös mahdollistanut yrityksen hankinta- ja jakeluketjun tarkemman kontrolloinnin. Asiakkaan kanssa käyty dialogi käynnistyy asiakkaan lähettämästä osto- tai myyntitilauksesta, ja nyt koko prosessin eteneminen on helposti seurattavissa ja kontrolloitavissa Epicor ERP:n avulla. NC Sourcingin tavoitteena on päivittää valitsemaansa järjestelmää lisätoiminnallisuuksilla kuten automatisoidulla EDI Invoicing-laskutusmodulilla. NC Sourcing on myös juuri lanseeraamassa oman verkkokauppansa, joka on täysin integroitu Epicorin toiminnanohjausjärjestelmään ja joka hyödyntää samaa ERP-tietokantaa.

Valmis globaaliin laajentumiseen

Uuden ERP-järjestelmän myötä NC Sourcingin liiketoiminnasta on tullut ammattimaisempaa. Epicorin käyttöönoton jälkeen virheet ovat vähentyneet, toimistotyöskentely on tehostunut ja paperin kulutus on laskenut. Lisäksi NC Sourcingilla pystytään nykyisin hoitamaan useampia työtehtäviä pienemmällä henkilöstömäärällä.

NC Sourcingin toiminta kasvaa vahvasti globaaleilla markkinoilla. Kooltaan yritys on edelleen suhteellisen pieni, mutta johdon strategiana oli jo alunperin valita moderni ERPratkaisu, joka tukee kansainvälisen toiminnan kasvua. Nyt NC Sourcingilla on käytössä Epicor ERP, joka kykenee kasvamaan yrityksen mukana.

"Epicor on auttanut meitä tehostamaan prosessejamme sekä tehnyt päivittäisestä liiketoiminnastamme läpinäkyvämpää. Epicorin ERPratkaisu on avainasemassa tulevaisuuden kehityssuunnitelmissamme. Järjestelmän globaalit ominaisuudet mahdollistavat kansainvälisen rahaliikenteen, yritystoiminnan eri valuutoilla ja se ottaa myös huomioon eri maiden lainsäädännön sekä verotuksen. Siis kaiken, mitä tarvitsemme. Kun me kasvamme, Epicor kasvaa meidän mukanamme", Blomstedt kommentoi.

Lyhyesti Epicorista

Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicorin ohjelmistoratkaisut auttavat yrityksiä parantamaan tehokkuuttan ja tuottavuuttaan. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Epicor tarjoaa asiakkailleen kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä, jota paikallinen, alueellinen tai kansainvälinen liiketoiminta vaatii. Lisätietoja osoitteesta www.epicor.com.Success Highlights:

Haasteet ja mahdollisuudet

 • NC Sourcing ostaa tuotteita ympäri maailmaa ja siksi ostomääräysten ylläpito ja prosessointi ovat avainasemassa. Epicorin raportointityökalujen avulla NC Sourcing voi nyt tarkkaan analysoida ja mitata alihankkijoidensa toimintaa ja aikatauluissa pysymistä
 • Manuaaliset tehtävät automatisoitiin tietojen oikeellisuuden takaamiseksi
 • Aikaisempi järjestelmä ei enää tukenut kansainvälisiä laajennussuunnitelmia

Epicorin ratkaisu

 • Epicor ERP

Miksi Epicor?

 • Moderni ja helppokäyttöinen
 • Globaalit ominaisuudet
 • Järjestelmän joustavuus ja kyky kasvaa yrityksen mukana

Hyödyt

 • Tehostaa NC Sourcingin prosesseja sekä tekee päivittäisestä liiketoiminnasta läpinäkyvämpää
 • Tukee yrityksen kansainvälistä kasvua ja on helposti räätälöitävissä yrityksen globaaleihin tarpeisiin

small-menu-callout.png
small-logo.png