Yhteistyökumppanit | Epicor
Go Search
 • partners-banner.png
 • Yhteistyökumppanit

  Epicorin® yhteistyökumppaniksi ryhtyminen tarkoittaa molempia osapuolia hyödyttävän sopimuksen solmimista Epicor-ratkaisujen markkinoiden kehittämiseksi ja ratkaisujen toteuttamiseksi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Epicorin filosofia on asiakkaan asettaminen kaiken toimintamme keskipisteeseen.

  Epicorin kanavakumppaniohjelma

  Epicor tarjoaa vankan perustan kanavakumppaneillemme, jotka ovat sitoutuneet laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Epicorin kasvukumppanuusohjelma on kokonaisvaltainen myynti-, markkinointi- ja tukiohjelma, joka tarjoaa kanavakumppaneillemme merkittäviä mahdollisuuksia liiketoimintansa kasvattamiseen palkituilla tuotteillamme, koulutuksella ja tuella dynaamisilla markkinoilla, joilla kilpailu on kovaa. Lue lisää Epicorin kanavakumppaniohjelmasta. Lisää  

  Epicorin liittoutumisohjelma

  Epicor kehittää strategisia liittoutumissopimuksia valikoiden sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat sitoutuneet johtavan markkina-asemansa säilyttämiseen ja joiden avulla Epicor voi tarjota laajemmat, kokonaisvaltaisemmat ja johtavat liiketoimintaratkaisut markkinoille. Liittokumppaneihin kuuluu yrityksiä, jotka tarjoavat teknologiapohjaisia ratkaisuja, strategisia palveluja sekä parhaita ohjelmistoratkaisuja. Ensimmäinen askel liittokumppanuuden solmimisprosessissa on tämän lomakkeen täyttäminen ja palautus osoitteeseen alliances@epicor.com.

  Lue näiltä sivuilta lisää Epicorin liittokumppanuudesta. Lisää  

   


 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Tapahtumat

 • Lisätietoja Epicorin ratkaisuista. Osallistu verkkotapahtumaan tai live-tapahtumaan.

small-menu-callout.png
small-logo.png