small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Epicor® käyttäjäryhmät

  Täydennä tietojasi ja opi muiden kokemuksista. Epicoilla on käyttäjäryhmiä niin alueellisesti kuin kansainvälisesti, jotka tapaavat säännöllisesti. Näissä ryhmissä saat kuulla asiantuntijoiden näkemyksiä, käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan ja Epicorin kanssa pääsee toimimaan avoimessa yhteistyöympäristössä. Lisäksi meillä on myös intressiryhmiä (SIG-ryhmiä), jotka koostuvat käyttäjistä tietyn toimialan sisällä. Käyttäjäryhmät ovat tärkeä linkki meille. Työskentelemme käyttäjäryhmän kanssa, kun suunnittelemme tulevia tuotteitamme.

  Ota yhteyttä paikalliseen Epicor-toimistoosi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen  info.finland@epicor.com saadaksesi yhteyden alueellasi toimiviin käyttäjäryhmiin.

  Pohjois-Amerikan Epicor-käyttäjäryhmä

  Lisätietoja käyttäjäryhmästämme ja siihen liittyvistä eduista, kuten alennus Perspectives-tapahtumaan rekisteröitymisestä, löydät osoitteesta epicorusers.org.

  Euroopan Epicor-valmistuskäyttäjäryhmä (EMU).

  Epicorin valmistajakäyttäjäryhmä (EMU) on Euroopan kattava ei-kaupallinen ryhmä, jota hallinnoivat sen jäsenet. Tarjoamme foorumin Epicor-valmistusohjelmistojen käyttäjille.

  Euroopan Epicor-käyttäjäryhmä

  Ryhmä edustaa erityisesti Epicor Enterprisen, Clientelen, Scalan ja vastaavien tuotteiden käyttäjiä Euroopassa, vaikka jäseniä on muillakin alueilla.