Go Search
 • Lue, miksi Epicor® luokiteltiin visionääriksi tuotekeskeisten keskisuurten yritysten single instance -ERP-ratkaisujen Magic Quadrant -raportissa

 • Lue koko Gartner-raportti jossa kerrotaan Epicorin sijoittuneen visiönäärien neljännekseen.1

  Uusin versio uuden sukupolven ERP-ratkaisustamme Epicor ERP 10, on rakennettu ketterälle teknologia-alustalle, joka on helppokäyttöisempi, nopeampi ja yhteisöllisempi kuin vanha versio. Epicor ERP on suunniteltu tukemaan nykypäivän liiketoiminnan vaatimuksia kuten yhteisöllisyyttä, käyttöönoton joustavuutta, suorituskyvyn nopeutta ja laajaa laitekäyttöä. Epicor ERP -ohjelmistoa on mahdollista käyttää useasta eri laitteesta käsin (tableteista tietokoneeseen). Ratkaisua voi käyttää paikan päällä, pilvipalveluna tai hallinnoituna palveluna. Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuurin ympärille rakennettu Epicor ERP mahdollistaa tietyn liiketoiminnan sääntöjen ja prosessien huomioivan käytön, muuttamatta lähdekoodia. Tällä hetkellä yli 5000 asiakasta valmistavan alan, jakelun sekä palveluorganisaatioiden sektorilla yli 80 maassa eri puolilla maailmaa ovat valinneet Epicor ERP -järjestelmän. Huhtikuussa 2014 Epicor toi markkinoille ERP 10 -version, joka on rakennettu ketterän teknologian päälle, joka poistaa monimutkaisuuden ja tekee siitä helppokäyttöisemmän ja nopeamman kuin koskaan ennen. Se ajaa paremman suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja helppokäyttöisyyden asiaa ja vähentää samalla kustannuksia ja liiketoiminnan monimutkaisuutta, hyödyntäen 100-prosenttisesti Microsoft® -teknologiaa.

  Tutustu Epicor ERP 10 -Solution Centeriin oppiaksesi lisää visionäärisestä uudesta ohjelmistostamme.  Gartner ei mainosta mitään toimittajaa, tuotetta tai palvelua, joka esiintyy sen tutkimusjulkaisuissa eikä neuvo teknologioiden käyttäjiä valitsemaan ainoastaan niitä toimittajia, jotka ovat saaneet parhaan luokituksen. Gartnerin tutkimusjulkaisut muodostuvat tutkimuslaitos Gartnerin näkemyksistä, eikä niitä tulisi tulkita tosiasioiksi. Gartner ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta koskien tätä tutkimusta – mukaan lukien takuut kauppakelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

  1Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies”: Christian Hestermann, Nigel Montgomery, Chris Pang, Michael Guay, 9. joulukuu 2015.
 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »

small-menu-callout.png
small-logo.png