small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • partners-banner.png
 • Epicor-ohjelmistot®

  Miten Epicor määritellään? Täydellinen keskittyminen palvelemiimme markkinoihin. Sitoutuminen toimittamaan huippuluokan ohjelmistoja ja innovatiivista teknologiaa. Maailmanlaajuinen infrastruktuuri ja kokemus, jolla tuemme kasvavia, alueellisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Pyrkimys tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua. Vahvuus, visio ja kyky toimia pitkäaikaisena liikekumppanina. Sitoutumisemme siihen, että asetamme asiakkaamme etusijalle kaikessa, mitä teemme.

  Yli 20 000 asiakasta yli 150 maassa luottaa  Epicor-ohjelmistojen kykyyn auttaa vastaamaan tämän päivän haasteisiin ja menestymään entistä paremmin tulevaisuudessa. Epicorin  liiketoimintaohjelmistoja on saatavilla yli 30 kielellä, joten pystymme tukemaan yrityksiä, toimivatpa ne sitten paikallisella, alueellisella tai monikansallisella tasolla.

  Epicor-ohjelmistot tarjoavat alan johtavat ratkaisut ja asiantuntemuksen kaikille tärkeimmille toimialoille —  valmistukseenjakeluunmajoitus- ja ravitsemusalallepalvelualalle ja vähittäismyyntiin. Nämä ratkaisut palvelevat asiakkaitamme toimitusketjun alusta loppuun asti ja auttavat heitä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan kilpailuasemiaan. Epicorilla on yli 40 vuoden kokemus innovatiivisten ja palkittujen ratkaisujen toimittamisesta. Sen ansiosta olemme vahva ja vakaa kumppani, johon voi luottaa sekä nyt että tulevaisuudessa.

  Epicorin toiminnanohjausratkaisujen on suunniteltu edullisiksi, mutta silti erittäin tehokkaiksi, joustaviksi ja skaalautuviksi. Epicor on sitoutunut toimittamaan integroituja  toiminnanohjausohjelmistojen käyttöönottoratkaisuja. Epicorin ratkaisujen skaalautuvuus ja joustavuus tukevat pitkäaikaista kasvua, ja niitä täydentää yhden luukun periaatteella saatava, kattava palveluvalikoima. Lisäksi ratkaisumme on suunniteltu kasvamaan liiketoiminnan mukana, joten pienyrityksinä aloittaneet asiakkaamme ovat voineet jatkaa Epicorin  toiminnanohjausratkaisut käyttöä vielä silloinkin, kun ne ovat kasvaneet suuriksi kansainvälisiksi yrityksiksi.


 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Tapahtumat

 • Lisätietoja Epicorin ratkaisuista. Osallistu verkkotapahtumaan
  tai live-tapahtumaan.