Go Search
 • CFO Resources
 • Epicor ERP tarjoaa talousasioista vastaaville tarkkaa tietoa ja mahdollistaa oikeaan tietoon pohjautuvien päätösten tekemisen. Entistä fiksummat taloudelliset päätökset parantavat henkilöstön ja organisaation suorituskykyä ja nopeuttavat liiketoiminnan kasvua.

 • Ajan tasalla olevat talousjohtajat luottavat ERP:n tietoon fiksujen päätösten tekemiseksi

  Onko talousjohtajilla tarvitsemansa työkalut liiketoiminnan kasvun kannalta parhaiden päätösten tekemiseksi?

  46 % talousjohtajista ja taloudellisten päätösten tekijöistä sanoo, että he tekevät tärkeät päätökset pikemminkin vaistojensa kuin kovien faktojen perusteella. Tutustu tähän e-kirjaan, niin saat tietää, miten entistä enemmän tietoihin perustuvat päätökset voivat lisätä kannattavuutta.


  Lataa e-kirja

  Pää vai sydän? Miten talousjohtajat tekevät päätöksiä?

  Kun talousjohtajat taistelevat tarkkojen taloustietojen saamiseksi IT-järjestelmistään, heidän on luotettava yksin vaistonvaraiseen tunteeseen päätöksiä tehdessään—vaarantaen näin yhtiön toiminnan, kannattavuuden ja kasvun. Tarkastele tätä infograafia ja vertaa sitä oman yhtiösi tilanteeseen.


  Lataa infograafi

  Puolet talousjohtajista luottaa päätöksenteossa vaistoihinsa

  Talousjohtajilla on käytössään runsaasti tietolähteitä, mutta lähes neljännes heistä sanoo, ettei heillä ole talousraportointityökaluja. Katso tämä esitys, niin saat tietää, miten talousjohtajat tekevät tietoon perustuvia, liiketoiminnan kasvua ja kannattavuutta parantavia päätöksiä.


  Katso esitys

 • Alan analyytikon näkemys: Tarkat ERP-taloustiedot edistävät fiksua päätöksentekoa

  Aberdeen-yhtiö—Reaaliaikainen talousraportointi: tarve toimia nopeasti

  Lataa tämä tutkimusyhtiö Aberdeenin raportti ja katso, miten parhaiten menestyvät organisaatiot toimittavat oikea-aikaisia taloustietoja päätöksentekoa varten parantaen näin taloudellista tulostaan 86 % ajasta.


  Lataa raportti

  Aberdeen-yhtiö—Kehityksen kärjessä ketterällä taloussuunnittelulla, budjetoinnilla ja ennakoinnilla

  Lataa tämä tutkimusyhtiö Aberdeenin raportti ja katso, miten oikea teknologia voi auttaa organisaatioita pääsemään nopeasti käsiksi tietoihin, joita ne tarvitsevat nopeiden, tarkkojen ja tietoihin perustuvien päätösten tekemiseksi.


  Lataa raportti

 • Mitä tapahtuu, kun organisaatiot eivät voi luottaa siihen, että ERP:stä saa tarkkoja tietoja?

  Yksi työntekijä kuudesta on huolissaan siitä, että hän voi menettää työnsä tehtyään huonon päätöksen

  Väärien päätösten tekemisestä huolissaan oleminen voi vaarantaa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin. Oikea teknologia, joka mahdollistaa tarkkojen tietojen hyödyntämisen, voi minimoida tällaiset huolet—ja niiden seuraukset. Tarkastele infograafia nähdäksesi tutkimustulokset.


  Lataa infograafi

  Tutkimuksesta käyvät ilmi vaistonvaraisiin tietoihin perustuvien päätösten odottamattomat vaikutukset

  Epicor Internationalin markkinoinnista vastaava Martin Hill kertoo tutkimustuloksista ja siitä, miten uusin ERP-teknologia helpottaa päätöksentekoa tukeviin tietoihin pääsyä.
  Katso video

  Tutkimus haastaa yritykset helpottamaan entistä enemmän oikeaan tietoon perustuvaa päätöksentekoa

  ERP:n uusi sukupolvi tukee entistä paremmin tarkkaa, oikea-aikaista päätöksentekoa—lisäten samalla henkilöstön ja organisaation suorituskykyä ja tehostaen liiketoiminnan kasvua.
  Katso esitys

 • Epicor ERP – tarkkaa, oikea-aikaista tietoa talousraportointia varten

  Paremmat päätökset tarkoittavat nopeampaa kasvua

  Epicor ERP -taloushallintotyökalu tarjoaa helppoja mutta tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita saavuttamaan monimutkaiset, dynaamiset liiketoimintatavoitteensa ja saamaan tarkkaa, oikea-aikaista tietoa. Epicor ERP 10 tarjoaa taloudellisen näkemyksen, jota tarvitaan toiminnan tehostamiseen ja entistä fiksumpien päätösten tekemiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi.  Lue lisää

  Epicorin taloushallintotyökalut

  Epicor ERP -taloushallintotyökalu tukee maailmanlaajuista liiketoimintaa, mahdollistaa tehokkaat toimet liiketoiminnan laajentuessa ja tarjoaa pääsyn reaaliaikaisiin taloustietoihin entistä fiksumpien päätösten tekemiseksi.


  Lataa esite

  Tehosta liiketoimintaasi asianmukaisella, oikea-aikaisella ja tarkalla tiedolla

  Epicor ERP -taloushallintotyökalu parantaa yritysten kasvustrategiaa edistyneen raportoinnin ja analysoinnin ansiosta ja auttaa tekemään päätöksiä entistä nopeammin.


  Katso webinaari

small-menu-callout.png
small-logo.png