small-menu-callout.png
small-connect-with-epicor-top.png
Go Search
 • Epicor® Software Corporation

  Perustettu

  1972

  Pääkonttori

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Puhelin

  +1.512.328.2300 [Call: +1.512.328.2300] or +1.800.999.1809

  Internet-sivut

  Omistajuus

  Yksityinen pääomasijoittaja

  Liikevaihto

  0,9 miljardia USD

  Työntekijät

  3 900

  Epicor - Inspiroivaa innovaatiota

  Epicor tuo yritysohjelmistoratkaisuihin aivan uuden näkökulman. Inspiroimme yrityksiä tarjoamalla heille vaihtoehtoja ja ennennäkemätöntä joustavuutta. Epicorin ratkaisujen avulla asiakkaamme voivat keskittyä teknologian sijaan omaan voittoa tuottavaan ydinliiketoimintaansa. Epicor tarjoaa tuotteen valmistuspaikasta ostopaikkaan yltävässä toimitusketjussa yhden luotettavan järjestelmän niin teollisille valmistajille, jakelijoille, jälleenmyyjille kuin palveluntarjoajillekin.

  Inspiroimme eri toimialoja keskittymällä johdonmukaisesti palvelemiemme markkinoiden tarpeisiin. Tapa, jolla keskitymme toimialoihin, avoimeen saatavuuteen ja asiakkaiden tarpeisiin on vertaansa vailla. Asiakkaamme tietävät, että Epicorin ratkaisut tarjoavat uusia, avoimia lähestymistapoja ja mahdollisuuksia, joita ei aiemmin osattu kuvitellakaan. Jo yli 20 000 asiakasta yli 150 maassa luottaa Epicorin palveluihin liiketoiminnan haasteisiin vastaamisessa. Yli 30 kielellä saatavilla olevien ratkaisujen avulla Epicor voi uudistaa organisaatiota niin paikallisessa, alueellisessa kuin kansainvälisessäkin liiketoiminnassa.

  Epicor tuottaa kattavia end-to-end-ratkaisuja, joihin sisältyy toimintatehokkuuden lisäämisessä ja kilpailuedun luomisessa tarvittava tekninen asiantuntemus. Epicor tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia, palkittuja ratkaisuja jo yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme visionäärinen ja vakaa kumppani, johon voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa.

  Missio

  Tavoitteemme on olla johtava toimialakohtaisten yritysohjelmistojen tuottaja, joka luo kasvua ja tuottoa asiakkailleen.

  Arvot

  OurValues1

  Ydinarvomme määrittävät vakaumuksemme, ohjaavat päätöksiämme ja kannustavat eteenpäin toiminnoissamme. Arvomme pitävät meidät yhdessä maailmanlaajuisesti. Ne innostavat meitä olemaan tehokas toimija alallamme ja tarjoamaan upean työpaikan. Arvomme voi nähdä, kuulla ja tuntea päivittäisissä käytännöissämme, järjestelmissämme, toiminnoissamme ja tavassamme palvella asiakkaitamme.


  Liiketoiminnan ratkaisut

  Epicor suunnittelee ja toteuttaa innovatiivisia liiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja ja innostaa asiakkaita tarkastelemaan liiketoimintaansa uudesta, tuoreesta näkökulmasta. Tuomalla innovatiivisen lähestymistavan ratkaisujen arkkitehtuuriin, mobiiliin ulottuvuuteen, analysointiin ja integroituun liiketoimintaprosessien hallintaan tarjoamme yrityksille ennennäkemättömän paljon vaihtoehtoja ja joustavuutta ratkaisuvalikoimassamme niin paikan päällä tuotettuihin palveluihin, hallittuihin palveluihin kuin pilvipalveluihinkin. Epicor tuottaa ohjelmistoratkaisuja, jotka integroivat ja ohjaavat yrityksen olennaisia ja kaikkein toimialakohtaisimpiakin liiketoimintoja. Tarjoamamme kattavan liiketoiminnan ohjelmistoratkaisuvalikoiman ja yhden ainoan yhteistyötahon avulla asiakkaamme voivat keskittyä operatiivisen toimintansa kehittämiseen ja kestävän markkinajohtajuuden saavuttamiseen.

  Teollinen valmistus
  Epicor tuottaa toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP), joilla voidaan maksimoida jokaisen yksittäisen tuotantolaitoksen tehokkuus ja tarjota samalla innovatiivista teknologiaa parantamaan tuottavuutta myös yrityksen globaalilla tasolla. Epicorin kattava ratkaisuvalikoima antaa valmistajille mahdollisuuden suunnitella, aikatauluttaa, toteuttaa ja valvoa koko liiketoimintaansa, aina raaka-aineista lopputuotteeseen saakka niin valinnan, pakkaamisen kuin toimituksenkin osalta. Kattavan toiminnallisuusvalikoiman myötä Epicor tarjoaa valmistajille joustavuutta ja ketteryyttä kilpailukyvyn ylläpitämiseen.

  Jakelu
  Epicor toimittaa end-to-end-ratkaisuja, joiden oikeat työkalut mahdollistavat asiakkaan haluamien tuotteiden tehokkaan ennakoinnin, kokoamisen ja toimittamisen juuri silloin, kun asiakas haluaa. Erityisesti jakelijoille suunnitelluilla ratkaisuillaan Epicor voi tarjota täyden valikoiman ratkaisuja hankinta- ja tuotehallintaan, myynti- ja tilaushallintaan sekä varastointiin. Epicorin jakeluratkaisuja täydentää kattava valikoima tehokkuutta ja kasvua siivittäviä toimintoja.

  Jälleenmyynti
  Yli 5 000 maailman johtavaa jälleenmyyjää käyttää Epicorin palkittuja, jälleenmyyjille suunnattuja ohjelmistoratkaisuja pyrkiessään kohti suurempaa tuottoa ja parempaa kilpailukykyä. Monimutkaisen ja vaihtelevia haasteita asettavan B2C-ympäristön inspiroimana olemme kehittäneet jälleenmyyntiratkaisuja, joiden avulla jälleenmyyjät voivat vastata nykypäivän linkittyneiden, monella kanavalla toimivien ostajien nopeasti kehittyviin tuote- ja palveluodotuksiin. Epicor suunnittelee kattavia jälleenmyynnin ohjelmistoratkaisuja alueellisille ketjuille ja monikanavaisille globaaleille brändeille, joten asiakkaillamme on mahdollisuus luoda myönteisesti erottuvia ostokokemuksia ja kehittää asiakasuskollisuutta.

  Palvelut
  Erikoistuneille palvelu-, majoitus- ja ravintola-aloille – kuten hotellit ja kasinot, ikääntyneiden asumispalvelut, rahoituspalvelut, ammattilaispalvelut, voittoa tavoittelemattomat palvelut, hallinnolliset palvelut ja koulutus – suunnatuilla innovaativisilla ratkaisuillaan Epicor on rakentanut pohjan, jolla innostetaan palveluorganisaatioita tavoittelemaan tuottavuutta ja yhdenmukaisuutta. Epicor tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja tarjoustenhallintaan, projektinhallintaan, sitouttamiseen, resurssienhallintaan, ajan ja kustannusten hallintaan sekä muuhun projektien ja resurssien hyödyntämiseen. Tämän lisäksi se tarjoaa myös työkalut palveluyrityksen kaikkien toimintojen virtaviivaistamiseen. Epicor tuo nopealiikkeiselle yritykselle kokonaisvaltaisen ohjelmistoratkaisun ihmisten, prosessien ja sovellusten yhdistämiseen.

  Globaali palvelu ja tuki

  Epicorin tuki- ja kehityskeskukset kaikilla tärkeimmillä toiminta-alueillamme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella auttavat varmistamaan, että asiakkaamme saavat vain laadukkaimpia tuotteita ja palveluja. Lue lisää maailmanlaajuisesta tuestamme ja palveluistamme.

  Kumppanuusmahdollisuudet

  Kumppanuus Epicorin kanssa merkitsee sitoutumista molempia osapuolia hyödyttävään sopimukseen tuottaa markkinoille toimialojen johtavia ratkaisuja, joiden avulla voidaan nopeasti ja kustannustehokkaasti vastata niin pienten ja keskisuurten kuin isojenkin yritysten tarpeisiin. Lue lisää kanava- ja kumppanuusmahdollisuuksista.