• Kysyttävää? Soita 0207 4108 50  |    info.finland@epicor.com  |   Kysy asiantuntijalta

 •  
 • Aberdeen Group selvitti reaaliaikaisen talousraportoinnin sekä joustavan taloussuunnittelun, budjetoinnin ja ennakoinnin liiketoimintaedut

  Tutkimusyhtiö Aberdeen Groupin mukaan liian moni talousjohtaja joutuu tekemään päätöksiä pelkästään vaiston varassa, koska tarkkoja tietoja ei ole sillä hetkellä saatavilla. Sen sijaan organisaatioissa, joissa talouslukuja voidaan tarkastella reaaliaikaisesti, päättäjät saavat taustatiedot ajoissa 86%:n varmuudella.

  Hyödyntämällä oikeanlaista teknologiaa talousraportointi on automatisoitavissa ja tietoihin päästään käsiksi helposti ja nopeasti. Organisaatiot, jotka pystyvät tekemään parempia talouspäätöksiä ripeämmin, voivat käyttää uudet kasvumahdollisuudet hyväkseen välittömästi ja samalla minimoida vastoinkäymisten vaikutukset liiketoimintaan.

  Lataamalla tästä kaksi Aberdeenin julkaisemaa raporttia saat selville, kuinka organisaatiot hyödyntävät teknologiaa tehdäkseen viisaampia päätöksiä kasvun ja tuottavuuden kannalta, ja kuinka ne joustavoittavat taloussuunnittelua, budjetointia ja ennakointia.


  Reaaliaikainen talousraportointi –lisää nopeutta –raportti


  Joustavalla taloussuunnittelulla, budjetoinnilla ja ennakoinnilla aina askeleen edellä –raportti

 • Rekisteröitymällä käyttäjäksi pääset lataamaan
  Aberdeen Groupin julkaisemat raportit ”Reaaliaikainen talousraportointi – lisää nopeutta” sekä ”Joustavalla taloussuunnittelulla, budjetoinnilla ja ennakoinnilla aina askeleen edellä”:

   
  Etunimi:  
  Sukunimi:  
  Sähköposti:  
  Puhelin:  
  Yritys:  
  Titteli:  
  Maa:

   Hyväksyn Epicorin markkinointisähköpostit

  Rekisteröi minut myös epicor.comiin