Epicor ERP Software
   Global Sites

Toiminnanohjaus

ERP-ratkaisut

Epicor® auttaa yrityksiä selviytymään muuttuvista ja haastavista markkinatilanteista uusimmalla toiminnanohjausjärjestelmällään (ERP). Epicorin uusi toiminnanohjausjärjestelmä Epicor ERP vastaa modernin käyttäjän tarpeisiin. Epicor ERP on globaali järjestelmä, joka tuo käyttäjälleen joustavuutta ja nopeampaa reagointikykyä sekä vaadittua valinnanvapautta useiden eri käyttömahdollisuuksien avulla. Lue ratkaisusta lisää.

Epicor ERP on käytettävissä niin paikan päällä, ulkoistettuna palveluna tai pilvipalveluna (SaaS). Ohjelmisto perustuu100% Microsoftin teknologiaan.

Epicor ERP tarjoaa modulaarisen lähestymistavan toiminnanohjaukseen keskittyen kustannusten minimointiin, prosessien virtaviivaistamiseen ja asiakassuhteiden parantamiseen läpi koko yrityksen – kaikki nämä ovat pääprioriteetteja mille tahansa yritykselle, joka tähtää jatkuvaan kasvuun.


Epicor 10 Diagram


Toiminnanohjausjärjestelmä

Epicor ERP on integroitu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka sisältää ratkaisut muun muassa asiakashallintaan (CRM), tuotannonohjaukseen, toimitusketjun hallintaan (SCM) ja henkilöstöhallintaan (HCM). Järjestelmä hyödyntää modernia web-pohjaista teknologiaa ja siihen sisältyy eri toimialojen vaatimia ominaisuuksia valmistavasta teollisuudesta jakelu –ja palvelualoihin. Lue lisää

ERP for Manufacturing ERP for Distribution
ERP for Services

ERP

Epicorin toiminnanohjausjärjestelmä on erittäin joustava ja skaalautuva ERP-ratkaisu, joka voidaan ottaa käyttöön jokaiselle yritykselle parhaiten sopivalla tavalla sen resursseista, budjetista ja toiminnallisista tarpeista riippuen – paikan päällä, ulkoistettuna palveluna tai pilvipalveluna.

Toiminnanohjausjärjestelmä

Jos yrityksellänne on globaaleja toimintoja – toimintaa on esimerkiksi yhden tai useamman ulkomailla olevan tytäryhtiön kautta, tai toimitte kansainvälisenä kauppakumppanina – tarvitsee se paikallisia toiminnallisuuksia, jotta toimintaa voidaan harjoittaa mutkattomasti missä maassa tahansa.

Artikkeli: Globaalin ERP-järjestelmän muuttuminen

Epicorin uuden sukupolven ERP-järjestelmä edustaa uusinta teknologiaa – se on rakennettu alusta asti vastaamaan maailman suurimpien markkinoiden tarpeisiin globaaliin liiketoimintaan sopeutuvan arkkitehtuurin ansiosta. Epicorin ratkaisuja käytetään yli 150 maassa ja ne ovat saatavilla yli 30 eri kielellä.

Kysy Epicor Toiminnanohjaus asiantuntijalta
Aiheeseen liittyvät Epicor Toiminnanohjaus ladattavat tiedostot
Tutustu koko ohjelmistotarjontaamme


Asiakkaamme voivat kirjautua sisään EPICweb –asiakasportaaliin päästäkseen käsiksi virtuaaliesittelyyn, sekä upgrade- ja migration –keskuksiin.

 

Epicor Virtual Tour

Tutustu Epicor ERP-ratkaisuun virtuaalisesti




“Onko aika vaihtaa yrityksenne ERP-järjestelmä?”

 


© Epicor Software Corporation Kotisivu |  Sijoittajat |  Kumppanit |  Yksityisyys |  Sivukartta
Käyttöehdot |  Yksityisyys suoja Industries |  Ohjelmistoratkaisut |  Products |  Company |  Customers |  Services |  Careers
Toimialat
Ratkaisut
Tuotteet
Yrityksemme
Asiakkaat
Palvelut
Työpaikat