Epicor ERP Software
   Global Sites

Koulutuspalvelut

Yksi tärkeimmistä investoinnesta on varmistaa työntekijöiden taito hyödyntää yrityksesi liiketoimintaohjelmistoja. Epicor® tarjoaa laajoja ja kattavia koulutuksia, jotka on suunniteltu sinun erityistarpeitasi varten. Online-kursseista ja virtuaalisista luokkahuoneista tai paikan päällä tapahtuviin koulutusohjelmiin; Epicorin koulutuspalvelut auttavat oppimaan omaan tahtiisi ja haluamallasi tavalla. Kustannustehokkaiden itseopiskeluvälineiden lisäksi tarjolla on kattavia Premier-koulutussuunnitelmia ja erikoiskurssimateriaaleja, jotka auttavat päivitysten suunnittelussa ja onnistumisessa.

Organisaatio hyötyy parhaiten, kun työntekijäsi tuntevat ohjelmiston perusteellisesti. Se nopeuttaa ja helpottaa jokapäiväistä työskentelyä ja parantaa tuotantokykyäsi. Me Epicorilla voimme auttaa työntekijöitäsi koulutusohjelmiemme avulla.

Koulutustiimillämme on laaja akateeminen ja liiketoiminnallinen kokemus. Henkilöstö on asiantuntevaa omalla alallaan ja Epicor-ohjelmistojen suhteen, ja he yhdistävät tehokkaasti strukturoidut oppimistapahtumat oikeisiin liiketoiminnan haasteisiin. Tavoitteenamme on, että poistut koulutuksista hyvän tietopohjan omaavana ja innokkaana lisäämään tietämystäsi.

Koulutustilaisuudet

Epicor tarjoaa koulutusohjelmia kaikille yrityksessäsi korkeimmasta johdosta keskitason päälliköihin, tavallisiin käyttäjiin ja avainkäyttäjiin. Jokaisella erityiskurssilla määritellään käsitteet ja tarjotaan käytännön tietoa, jota järjestelmän onnistunut käyttö vaatii.

e-opiskelu

Nämä koulutukset on suunniteltu henkilöstösi joustavaan ja kustannustehokkaaseen koulutukseen ja tapahtuvat Internetissä, joten kallista matkustusta tai pitkiä poissaoloaikoja ei tarvita. Tarvitset vain puhelinlinjan, Internet-selaimen, Internet-yhteyden ja 2 tuntia aikaa opiskelulle.

Koulutus paikan päällä

Me tuomme koulutuksen luoksesi. Paikan päällä tapahtuvassa koulutuksessa ammattitaitoiset ohjaajamme tuovat kurssinsa sinun luoksesi. Opetus tapahtuu omissa tiloissasi. Tämä on käytännöllistä, jos kurssipäivät eivät sovi aikatauluusi, jos koulutettavia on iso joukko, tai jos haluat pitää arat asiat luottamuksellisina. Paikan päällä tapahtuva koulutus mahdollistaa myös asiakaskohtaisen tiedonsiirron. Voimme räätälöidä ohjelmamme vastaamaan ympäristösi erityistarpeita. Säästät aikaa ja rahaa, kun järjestät koulutuksen paikan päällä.

Etäopiskelu

Etsitkö räätälöidympää verkko-opiskeluohjelmaa? Etäopiskelu voi olla vastaus siihen. Etäopiskelussa on monia samoja ominaisuuksia kuin e-opiskelussa, mutta voit työskennellä yhdessä työntekijöidesi kanssa, ja räätälöitävän suunnitelman avulla työntekijäsi saavat Epicor-ohjelmistosta kaiken hyödyn.

Lisätietoja

Tulevat opetusaikataulut ja tiedot kursseista löydät EPICWEBin Koulutus-osiosta.

Lisätietoja Suomen koulutuksista: info.finland@epicor.com


Kysy Epicor Koulutuspalvelut asiantuntijalta
Aiheeseen liittyvät Epicor Koulutuspalvelut ladattavat tiedostot


© Epicor Software Corporation Kotisivu |  Sijoittajat |  Kumppanit |  Yksityisyys |  Sivukartta
Käyttöehdot |  Yksityisyys suoja Industries |  Ohjelmistoratkaisut |  Products |  Company |  Customers |  Services |  Careers
Toimialat
Ratkaisut
Tuotteet
Yrityksemme
Asiakkaat
Palvelut
Työpaikat