Epicor ERP Software
   Global Sites

Teknologiakumppani: Microsoft

Epicor® ottaa ylpeänä vastaan vuoden 2009 Microsoft Global ISV Line of Business Partner of the Year ‑palkinnon. Palkinto myönnetään Microsoftin arvokkaimmalle globaalille ISV-kumppanille, joka osoittaa sovellusjohtajuutta ja toimittaa Microsoft-pohjaisia ratkaisuja alan asiakkaille eri puolilla maailmaa. Epicor on hyödyntänyt aktiivisesti Microsoftin uusinta teknologiaa, mikä onkin avainasemassa toimitettaessa uuden sukupolven palvelupohjaisia ratkaisuja. Lue lisää…

Lisäksi Epicor on nimetty vuoden 2009 Microsoft Global ISV Industry Partner of the Year ‑palkintofinalistiksi. Se on tunnustus globaalille ISV-kumppanille, joka on osoittanut johtajuutta Microsoft-pohjaisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka vastaavat tietyn alan liiketoimintatarpeisiin. Epicor saa tunnustusta sovellusjohtajuudestaan jälleenmyyntialalla. Lue lisää…

Epicorilla on pitkäaikainen kumppanuussuhde Microsoftin kanssa. Epicor otti Microsoftin teknologiat käyttöön jo aikaisessa vaiheessa ja on jatkanut liiketoimintasovellusten rakentamista Microsoft-ratkaisuja käyttäen yli 20 vuoden ajan. Epicor on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen alan johtavat ohjelmistoratkaisut, ja kykyämme olla sanamme mittaisia vahvistaa kumppanuutemme Microsoftin kanssa.

Epicorin omistautuminen uusien teknologien arviointiin, ymmärtämiseen ja käyttöön, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme mitattavissa olevia liiketoimintaetuja, ei ole ainoastaan tehnyt Epicorista teknologiainnovaattoria vaan myös Microsoft haluaa Epicorin muokkaavan teknologioidensa suuntaa. Epicor osallistuu jatkuvasti Microsoftin Technology Adoption Program (TAP) -ohjelmiin, joihin vain muutamat yhteistyökumppanit pääsevät. Näiden ohjelmien kautta Epicor pääsee varhain käyttämään uutta teknologiaa ja työkaluja, jotka ovat tärkeitä kokonaisvaltaisessa tuotekehityksessä, esimerkiksi betaversioita kehitys- ja testitarkoituksiin, sekä saa tärkeää teknistä tietoa.

Microsoft on tunnustanut Epicorin johtavan aseman ja innovatiivisuuden ohjelmistokehittäjänä ja nimennyt Epicorin ”Vuoden ERP-ratkaisuksi” vuonna 2001 ja ”Vuoden .NET-sovellukseksi” Länsi-Euroopassa vuonna 2003. Epicor oli myös Vuoden ohjelmistomyyjien finalistien joukossa vuosina 2004 ja 2007.

Pitkän kumppanuutemme pohjalta Epicor ja Microsoft jatkavat integroitujen Microsoft-pohjaisten sovellusten tarjoamista keskisuurille ja suurille yrityksille avuksi kustannusten pienentämiseen, joustavampaan liiketoimintaan ja suurempaan pääoman tuottoon.

Office-liiketoimintasovellus laajentaa yritysratkaisujen ulottuvuutta ja arvoa

”Tavoitteenamme on tehdä Epicor-sovelluksissa olevien tietojen tehokkaasta käytöstä mahdollisimman helppoa asiakkaille niin, että käyttäjät voivat käyttää tarvitsemiaan tietojaan saumattomasti missä ja milloin tahansa he sitä tarvitsevat.”
James Norwood, varatoimitusjohtaja, tuotemarkkinointi, Epicor

Johtava ohjelmistomyyjä parantaa teknologiaominaisuuksia ja helpottaa käyttöä keskisuurille yrityksille

”Visual Studio 2005:ssä ja .NET Framework 2.0:ssa on niin paljon ominaisuuksia, että voimme tehdä kaikenlaisia asioita paljon helpommin.”
Bart Elia, ohjelmistoarkkitehti, Epicor

ERP-ohjelmistojen tuottaja tarjoaa asiakkailleen vankkaa ja keskitettyä IT-infrastruktuurin hallintaa

”Monisäikeisyyden avulla saavutamme joillakin alueilla 200–300 prosentin edun.”
Hakan Ebersjo, markkinointipäällikkö, Epicor

 related information

"Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

Kevin Johnson
President of Platforms & Services Division at Microsoft

Watch the video

 

 


© Epicor Software Corporation Kotisivu |  Sijoittajat |  Kumppanit |  Yksityisyys |  Sivukartta
Käyttöehdot |  Yksityisyys suoja Industries |  Ohjelmistoratkaisut |  Products |  Company |  Customers |  Services |  Careers
Toimialat
Ratkaisut
Tuotteet
Yrityksemme
Asiakkaat
Palvelut
Työpaikat