Epicor ERP Software
   Global Sites

 STANSEfabrikken

Company Facts:

“Olen ehdottoman varma, että teimme oikean valinnan, kun otimme Epicorin ERP-toimittajaksemme.”

- Dainius Maciulis, tehokkuudesta vastaava johtaja

Liettuassa vuonna 2003 perustettu UAB Stansefabrikken on metalliteollisuuden alan yritys, jonka omistaa norjalainen STAFA Industrier AS. Yrityksen pääasiallinen toiminta on metalli- ja ohutlevyjen valmistus. Valmistusprosessi perustuu modernin kaluston ja viimeisimmän teknologian hyödyntämiseen. Stansefabrikken tarjoaa myös alihankintapalveluja. 200 työntekijän joukko pitää huolta tuotteiden korkeasta laadusta sekä asiakaslähtöisyydestä.


Lupaavimman ratkaisun jäljillä

Stansefabrikken keskittyy metallilevyjen alihankintaan, erityisesti pienten ja keskisuurten erien valmistamiseen. Yritys tarjoaa teollisia ja logistisia ratkaisuja asiakkailleen sekä huolehtii koko prosessista, materiaaleista valmistuksen kautta valmiisiin tuotteisiin.

“Asiakkaamme toimivat hyvin erilaisilla aloilla kuten esimerkiksi elektroniikan, palvelinkaappien, sekä lentokoneen osien valmistuksen parissa. Yksi suurimmista haasteistamme on täyttää jokaisen eri asiakkaamme vaativatkin pyynnöt. Tähän liittyen projektien ajanhallinta sekä varastonhallinta ovat olennaisia asioita”, kertoo tehokkuudesta Stansefabrikkenissa vastaava johtaja Dainius Maciulis.

Viimeisen neljän vuoden aikana Stansefabrikken on investoinut kolme miljoonaa euroa kalustohankintoihin ja tuotantoprosessin hallintaan. Nämä investoinnit ovat parantaneet yrityksen kilpailuetua ja tukevat sen tavoitetta tulla johtavaksi palveluntarjoajaksi. UAB Stansefabrikken on kasvanut vuoden 2011 14,9 milj. euron liikevaihdosta viime vuoden 16,3 milj. euron liikevaihtoon. Vuoden 2013 arvioitu liikevaihto on 17,4 milj. euroa.

Kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat olivat juurikin syy vahvan ERP-järjestelmän käyttöönottoon. Sen lisäksi, että yritys tarvitsi varsinaista ohjelmistoa, oli myös tärkeää kehittää henkilöstön tietotaitoja sekä saada vahvat liiketoiminnan prosessit käyttöön.

“Tavoitteena oli lisätä yrityksen tehokkuutta, mutta myös vahvistaa omia prosessejamme. Testasimme muutamia toisia ohjelmistoja, mutta niissä ei ollut meille riittävää joustavuutta eikä soveltamisen mahdollisuutta. Saimme Epicorin myötä erittäin hyvän ratkaisun, joka oli sekä meidän edellistä että kilpailijoiden järjestelmiä edistyneempi. Nyt voimme myös rakentaa tulosmittareita, joita seurata”, Maciulis kiittelee.

Projekti etenee

 

Stansefabrikkenilla on tällä hetkellä 25 Epicor ERP-käyttäjää, jotka työskentelevät tuotannon sekä materiaalinhallinnan parissa. Taloushallinnan moduulit otettiin käyttöön vuoden alussa ja yrityksen suunnitelmissa on aloittaa myynninhallinnan toimintojen käyttö lähiaikoina.

“Ensimmäisestä käyttöönottopäivästä lähtien ostotiimi on hyödyntänyt toimintoja, jotka liittyvät heidän työhön läheisimmin. Myyntitiimi koulutettiin ja olemme ottaneet käyttöön tuotearviointiin sekä muutosten hallintaan liittyviä toimintoja. Kannaltamme yksi hieno ominaisuus on liiketoimintaprosessin hallinnan mahdollisuus”, kommentoi Maciulis.

Hänen mukaansa siinä ajassa, kun yrityksellä on ollut Epicor ERP käytössä, yritys on huomannut että on helppoa luoda omia liiketoimintaprosesseja ohjelmistoon. Tämä auttaa käyttäjiä tiedon tallentamisessa sekä olennaisten tietokenttien hallinnassa.

Tärkeä lisä yrityksen prosessinhallintaan

 

Stansefabrikken ottaa mielellään uusia toiminnallisuuksia käyttöön ja käyttäjät soveltavat päivittäin ohjelmaa omien tarpeidensa mukaan. Maciuliksen mukaan edistynyt materiaalinhallinta on erittäin arvokas lisä yrityksen omaan prosessinhallintaan.

“Voin lämpimästi suositella Epicor ERP-ohjelmistoa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen. Mielestäni ratkaisu on hyvin näkemyksellinen ja sitä on helppo oppia käyttämään, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta ERP-järjestelmistä. Mitä tulee valmistamisprosessin hallintaan, olen ehdottoman varma, että teimme oikean ratkaisun valitsemalla Epicor ERPin”, hän sanoo.
 
Epicor

Epicor Software Corporation on maailman johtava tuottaa liiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja valmistus, jakelu, vähittäiskauppa ja palvelualoilla. Yli 40 vuoden kokemus, Epicor on yli 20000 asiakasta yli 150 maassa. Epicorin ratkaisujen avulla yritykset voivat parantaa tehokkuuttaan ja tuottavuuttaan. Jossa historia innovaatioiden, teollisuuden osaamista ja intohimo huippuosaamista, Epicor inspiroi asiakkaita rakentamaan pysyvää kilpailuetua. Epicor tarjoaa keskitetyn vastuun, että paikallisten, alueellisten ja kansainvälisten yritysten kysyntää. Lisätietoja osoitteesta www.epicor.com

 Success Highlights:

Haasteet
  • Kasvuun tarvittiin osaavan henkilöstön lisäksi vahva ERP-ratkaisu
  • Valittu ohjelmisto
  • Epicor ERP
Miksi Epicor?
  • Järjestelmä on joustava ja helppokäyttöinen
  • Eri moduulit kattavat erityiset tarpeet
  • Suuria kehitysinvestointeja ei tarvitse myöhemmin tehdä, koska ohjelmisto sisältää suuren määrän eri moduuleja
Hyödyt
  • Epicor ERP tukee yrityksen kasvusuunnitelmia
  • Ratkaisu parantaa tehokkuutta sekä vahvistaa liiketoiminnan eri prosesseja ​© Epicor Software Corporation Kotisivu |  Sijoittajat |  Kumppanit |  Yksityisyys |  Sivukartta
Käyttöehdot |  Yksityisyys suoja Industries |  Ohjelmistoratkaisut |  Products |  Company |  Customers |  Services |  Careers
Toimialat
Ratkaisut
Tuotteet
Yrityksemme
Asiakkaat
Palvelut
Työpaikat